Labdarúgás

2022.08.29. 14:03

Két mérkőzésre készül a KTE II.

A MOL Magyar Kupa 2. fprdulója miatt hétvégén nem rendeztek mérkőzéseket a harmadosztályban, ezen a héten azonban rögtön két kört is beiktat az MLSZ, ami a Kecskeméti TE II.-t is érinti természetesen.

Nyitray András

Nehéz meccsek várnak a kecskeméti fiatalokra.

Fotó: Nyitray András

A „kis” KTE szerdán 11 órás kezdéssel az FTC II. vendége lesz, majd vasárnap 11 órakor a bajnoki címre pályázó Dunaújváros jön a Műkertvárosi Sportcentrumba. A kecskeméti tartalékok egyelőre a Fradira koncentrálnak 

– Igyekezetünk felkészülni a múlt héten erre a két mérkőzésre, első körben a Ferencvárosra. Két fiatal csapatról van szó, dinamikus és gyors játékot várok. Bízom benne, hogy a kapu előtt higgadtak leszünk, míg védekezésben masszívak. Minden mérkőzésen győzni szeretnénk, de természetesen látjuk azt, hogy ez nem könnyű, nagyon erős csapatok is vannak a mezőnyben. Tanulni és tapasztalni kell, ami hozza magával az eredményeket is majd. A keretünk bő, illetve a Dunaújváros ellen remélhetőleg visszajátszókkal is számolhatunk, hiszen egy feljutásra pályázó gárdáról van szó – mondta Szabó Tibor vezetőedző. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában