Labdarúgás / Galériával

2022.05.23. 11:31

Megosztozott a pontokon a Bácsbokod és a Hercegszántó

A huszonöt forduló után húsz ponttal a 12. Bácsbokod a nyolc egységgel a 13. Hercegszántót fogadta a megyei harmadosztályú bajnokság Déli csoportjában. Az alsóházi rangadó ellentétes félidőket, és igazságos döntetlent hozott.

Vincze Miklós

Két-két góllal zárult a mérkőzés. Fotó: Jarmaczkiné Ispánovics Judit

Fotó: Jarmaczkiné Ispánovics Judit

Az alsóházi rangadó kezdete előtt már látszott, hogy egyik oldalon sem túl hosszú a kispad, fázni viszont biztosan nem fáztak a játékosok. Az első játékrészben a vendégek játékos-edzője, Bócz András talált be Hellenpárt Richárd kapujába, így vendégvezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. A második játékrészben Kölcze és Beck góljaival négy perc alatt fordított a Bokod, a Szántónak azonban Farkas Zoltán góljával sikerült pontot mentenie.

Molnár Csaba: – Az első félidőben egy kicsit kapkodva játszottunk, megvoltak ugyan a helyzeteink, de nem tudtuk őket gólra váltani. A Hercegszántó egy kis szerencsével megszerezte a vezetést. A második játékrészben már higgadtabban, okosabban játszottunk, ennek köszönhetően meg is tudtuk fordítani a mérkőzést. A nagyon meleg idő ellenére jól bírtuk erővel, de vége felé azért mégis kezdtünk elfáradni, és egy védelmi megingást kihasználva a Szántó kiegyenlített. Izgalmas mérkőzést vívtunk, nem igazságtalan eredmény a döntetlen.

Bócz András, a Hercegszántó játékos-edzője: – Jól kezdtük a mérkőzést, meg is szereztük a vezetést, sőt, az első játékrészben ha jobb lett volna a helyzetkihasználásunk, akár több gólt is szerezhettünk volna. A második játékrészre elfáradtunk, emiatt egy kicsit visszaestünk, a Bokod ugyanakkor látványosan feljavult, így meg is fordították az állást. Szerencsére hamar tudtunk egyenlíteni, és így sikerült elhoznunk az egyik pontot. A mi helyzetünkben jónak mondható egy idegenben megszerzett egy pont, de az első félidőt tekintve azt mondom, egy kicsivel talán több lehetett volna számunkra ebben a mérkőzésben.

Bácsbokodi SK–Hercegszántói FC 2–2 (0–1)

Bácsbokod, 60 néző, vezette: Tóth Csaba (Minda Róbert, Szabó Ferenc

Bácsbokod: Hellenpárt – Altsheimer, Juhász (Simon 34.), Harang, Beck, Vojnics, Bujdosó (Söröli 81.), Mojzes, Kölcze, Újkházi, Kis I. (Sill 65.). Edző: Molnár Csaba.

Hercegszántó: Tary – Király (László 81.), Kasznai, Nagy Gy., Dósai, Farkas, Vitális, Gyöngyös, Valkai, Szabó B., Bócz (Horváth G. 56.). Játékos-edző: Bócz András.

Gól: Kölcze 64., Beck 68., illetve Bócz 36., Farkas 70.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában