Labdarúgás/Galériával

2022.05.08. 12:09

Elgázolta az Ágast az éllovas Ladánybene

A huszonnégy kör után 61 ponttal listavezető Ladánybene az 51 ponttal a képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló Ágasegyházát fogadta a megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában, a 25. fordulóban. Magabiztosan győzött a Bene, és tartja ötpontos előnyét az élen.

Vincze Miklós

Magabiztosan nyert a Ladánybene Fotó: Gulyás Sándor

Az ősszel fordított szereposztásban a két csapat döntetlenre végzett egymással. Az ágasiak ezúttal tartalékosan utaztak el, így igazából vérmes remények nélkül. A mérkőzés igazolta a várakozásokat, a 29. percben már 6–0-ra vezetett a hazai gárda. A 7–0-ás félidei állást követően a 91. percben állította be a végeredményt az a Spiegelberger Tamás, akinek a hosszabbításban szerzett találata már a negyedik volt ezen a mérkőzésen, és aki harminchárom találatával vezeti az Északi csoport góllövőlistáját is.

A Ladánybene mögött második Miklósi GYFE jóval nehezebben, de 2–1 arányban szintén behúzta a hazai mérkőzését a Katonatelep ellen.

Ladánybenei LC–Ágasegyháza SE 8–0 (7–0)

Ladánybene, 100 néző, vezette: Minda Róbert (Bányai Dorottya, Barta Viktória)

Ladánybene: Faragó Á. (Dóra 80.) – Berta (Csikós 72.), Koller A., Koller D.:, Tóth Z. (Szlávik 79.), Spiegelberger, Fodor (Faragó M. 61.),, Rideg (Nagy B. 79.), Győrfi (Lambizi 69.), Hriazik, Dóka D. (Ludányi 46.). Játékos-edző: Berta Zsolt.

Ágasegyháza: Benkó (Gudmon I. 80.) – Sárosi (Héjjas 46.), Lévai Zs., Lévai M., Gudmon II., Szinkó (Benda 69.), Németh (Csordás 75.), Berényi, Magyar, Torbán, Hojsza. Edző: Papp Zoltán.

Gól: Rideg 3., 19., Győrfi 13., Spiegelberger 16., 24., 29., 91., Hriazik 44. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában