Kézilabda

2022.03.03. 07:00

Újra nyertek az aranyra hajtó klubok

Rengeteg mérkőzést vívtak ezúttal is az NB II.-es és a megyei ligákban hétvégén, ahol több csapat is a feljutásra hajt. A KNKSE megizzadt, de nyert Szegeden, míg a Mizse KC férficsapata legyűrte a Szigetszentmiklóst.

Nyitray András

Szoros mérkőzést nyert meg a KNKSE Fotó: Kovács Nóra

A férfi NB II. Déli csoportjában a Mizse KC presztízsmérkőzésre készült, hiszen a Szigetszentmiklós volt az egyetlen gárda, mely ősszel legalább döntetlent tudott játszani a Lajosmizsével. Avar György csapata semmit sem bízott a véletlenre, hiszen közel húsz találattal bizonyultak ezúttal jobbnak.

Nehéz túra elé nézett a Kecskeméti NKSE, mely Szegeden lépett pályára ezúttal a női NB II. Délkeleti csoportjában. Az első félidő nem a vendégek szájíze szerint zajlott, hiszen a Szeged a szünetben 15–11-re vezetett, így kérdéses volt, megmarad-e a hibátlan mérlege az éllovasnak. A második félidőt 4–0-s rohammal kezdte dr. Paic Róbert együttese, majd a 42. percben a vezetést is átvette, amit nem engedett ki már a kezéből. A Kecskemét végül 24–27-re nyert, ezzel őrzi hibátlan mérlegét és első helyét.

Ugyanebben a csoportban javította első körben elszenvedett vereségét a Bácsalmás is, mely a Gyomaendrődöt győzte le (33–26), így hatpontos hátránnyal a második a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában