Futsal

2022.03.09. 07:00

Szerda este Gyálon lép pályára a ScoreGoal

Két mérkőzést vívott meg eddig a ScoreGoal Kecskemét Futsal a férfi futsal NB I. alsóházi rájátszásában, egy vereséggel, majd egy győzelemmel kezdte a küzdelmeket a gárda.

Vincze Miklós

Archív felvétel. Fotó: Bús Csaba

Közben történt egy sikeres legjobb nyolc közé jutás is a Magyar Kupában, a négy közé jutásért a Veszprém lesz a kecskeméti csapat ellenfele. A hozott pontoknak köszönhetően már vezetik az alsóházi tabellát a hírös városi kék oroszlánok. Szeretnének ott is maradni, és miután a TFSE elleni győzelem átszakított egy pszichológiai gátat, a keret tagjai bizakodva várják a ma esti, Kistarcsa elleni idegenbeli összecsapást. 

Az előző körben az aktuális ellenfél nagy pofonba szaladt bele, 13–5-ös vereséget szenvedtek a Nyírgyulajjal szemben. Ennek ellenére, vagy éppen ezért is foggal-körömmel fognak küzdeni a pontszerzésért, így a lehető legkoncentráltabb játékra lesz szükség ellenük.

– Jót tett a legutóbbi győzelem az önbizalmunknak, a hangulatunknak – nyilatkozta Koós Károly vezetőedző. –Ugyanebben a győztes mentalitásban kell folytatnunk ma este a Kistarcsa ellen is. Erre a mentalitásra nagy szükség is lesz, mert tudjuk, hogy egy hajtós csapat az aktuális ellenfelünk. Biró Attila a sárga lapok miatt sajnos ma nem játszhat, egyébként rajta kívül mindenki más bevethető lesz. Bizakodva várjuk a mérkőzést, és mint mindig, most is a három pont bezsebelése a célunk. 

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik a gyáli sportcsarnokban. 

A ScoreGoal Kecskemét Futsal a következő bajnoki mérkőzését március 28-án fogja megvívni, Koós Károly csapata akkor a Nyírgyulajt fogadja a Messzi István Sportcsarnokban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában