Labdarúgás

2022.01.04. 19:11

Újra a döntő a veteránok célja

Sikeres éve volt a kecskeméti veterán labdarúgóknak, akik a Kecskeméti LC keretein belül futballoznak szervezett keretek közt már évek óta. Karakas Ferenc vezetésével a legidősebb korosztály idén is az országos döntőt célozta meg, melyre minden esélyük meg is van tavasszal.

Nyitray András

Karakas Ferenc (piros felsőben) elégedett lehet a veterán csapat évével Fotó: Kecskeméti LC

 – A 2021-es év kiválóan sikerült teljes egészében – tekintett vissza Karakas Ferenc, a KLC szakmai vezetője, egyben a veterán együttes csapatvezetője. – Tavasszal bejutottunk az országos döntőbe, ami már óriási siker, hiszen a 12 legjobb csapat közé kerültünk be. Az őszi szezonban is folytattuk remek szereplésünket, hiszen veretlenek maradtunk, 5 kapott gólunk mellé 37 szerzett társult. A játékosok közül a legeredményesebb Parti Gyula volt, aki vezeti a góllövőlistát Sulyok Istvánnal. Kivette a részét még a gólgyártásból Horváth László, Ábel László, Tápai Tibor, S. Juhász Attila, Bertus Lajos és Markó István. Nagyon sok jó teljesítmény volt még, hozzájárult a sikerhez Kiss Sándor, Torbavecz József, Sági István, Marsa László, Terjéki Zoltán, valamint Szapu László is. Az örömünkbe szomorúság is került sajnos, hiszen ebben az évben elvesztettük három társunkat, Fekete Sándort, Szabó Jánost, valamint Bohács Ferencet – értékelte a szereplést Karakas Ferenc. 

A csapat célja nem változott, az utóbbi években rendre bejutott az országos döntőbe a veterán együttes, ez szinte biztosnak tűnik ebben az évben is. Emellett szeretné tovább bővíteni keretét a jó kedélyű és aktív társaság, mely rendszeresen összegyűlik a bajnoki fordulók mellett is, hogy erősítse az összetartást. 

– Célunk továbbra is, hogy minél több időskorú játékost megnyerjünk, erősítsük a kollektívánkat rendszeres sportolással. Szeretnénk ismét bejutni az országos döntőbe és ott sikeresen szerepelni, valamint több meghívásnak tervezünk eleget tenni. A klubban működő veterán csoport sikereihez nagyban hozzájárult Mányoki János lelkiismeretes, odaadó, jó szervezőmunkája, valamint Losonczy László támogatása. Ebben az évben is haladunk tovább a megkezdett úton – zárta gondolatait Karakas Ferenc. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában