kézilabda

2021.11.20. 21:42

Megint a hajrában vérzett el a KTE-Piroska Szörp

A férfi kézilabda NB I. 9. fordulójában a KTE-Piroska Szörp a Budakalász vendége volt. Ahogy legutóbb az Eger ellen, úgy most a Pest megyeiek elleni kiesési rangadón is a végjátékban vérzett el a Kecskemét, mely 30-29-es vereséget szenvedett.

Nyitray András

Közel járt a Kecskemét

Fotó: Bús Csaba

Budakalász KZRT–KTE-Piroska Szörp 30–29 (14–13)

Budakalász, vezette: Bócz L., Wiedemann B.

Budakalász: Váczi (k), Gjorgjeski (k), Kovács D. 1, Tysikov 1, Koncz 4, Fórizs, Mikhalin 4, Kiss B. 2, Holpert 1, Schmid, Varjú 6, Juric-Grgic 4, Perisic 6,

Sinkovits, Maracskó 1, Dávid. Vezetőedző: Csoknyai István

Kecskemét: Marczika (k), Deményi (k), Mazák, Hiramoto, Lőrincz, Horváth A., Sipeki 4, Csordás, Füstös, Országh 1, Enomoto 8, Simon, Szrnka 5, Vetési 3, Menyhárt 8. Vezetőedző: Bencze József

Kiállítások: 4 perc ill. 10 perc

Hétméteresek: 8/5 ill. 4/4

Közel járt a Kecskemét
Fotó: Bús Csaba

Bencze József: – Gratulálok a Budakalásznak a győzelemhez, ugyanakkor azt gondolom, hogy a csapatomat is dicséret illeti. A srácok szívüket-lelküket kitették a sikerért, olyan játékot sikerült letenni az asztalra, ami végig eredményes volt. Ugyan egy góllal kikaptunk, de a mutatott teljesítményünk alapján talán az egy pontra rászolgáltunk volna. Valamiért a sors ezt még ma nem akarta odaadni, de egyre közelebb vagyunk most már hozzá. Úgy tűnik, sokat kell még ahhoz dolgoznunk, hogy ezek a végjátékok nekünk álljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában