Rendezvény

2024.05.06. 14:38

Kedden szülészeti fórumot tartanak Kecskeméten

Javában zajlik a 10. Születésünnep Kecskeméten, melynek keretében kedden 16.30-kor szülészeti fórumot tartanak. Az ingyenes rendezvényen az érdeklődők dr. Fekete Zoltánnal, a szülészeti osztály vezetőjével és a fiatal szakorvosokkal találkozhatnak.

Sebestyén Hajnalka

A május 4. és 21. között tartó Születésünnep hatvan ingyenes programot kínál a kismamáknak, kisgyermekes családoknak, babát tervező pároknak. A gazdag kínálatból kiemelkedik május 7-én, kedden 16.30-kor kezdődő szülészeti fórum, melyet a régi SZTK épületében lévő nagyterem ad helyet. 

program, orvos, szülészeti fórum
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház szülészet-nőgyógyászat új főorvosa, dr. Fekete Zoltán
Fotó: Bús Csaba

A Hírös Családmentor Egyesület szervezésében az érdeklődők ismét személyesen találkozhatnak a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókorház szülészet-nőgyógyászat tavaly kinevezett főorvosával Dr. Fekete Zoltánnal. A mostani fórum célja, megismerni azokat a fiatal szülész-nőgyógyász orvosokat, akikkel a szülőszobán jó eséllyel találkozhatnak. Az orvos választás megszűnését nem pótolja, de enyhítheti ezen körülményt, ha van lehetőségünk személyesen látni, megismerni őket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában