Cselgáncs

2021.10.12. 07:39

Major Ádám ipponokkal gyűjtötte be az aranyat

Remek hétvégén vannak túl a Kecskeméti Judo Club versenyzői, hiszen az Egerben megrendezett országos bajnokságon több érmet is begyűjtöttek tehetségeik, szám szerint egy aranyat és két bronzérmet.

Nyitray András

Forrás: shutterstock.com

Az ifjúsági országos B döntőn Major Ádám továbbra is az utóbbi hetek és hónapok jó formáját hozva versenyzett, gyakorlatilag mindenkit lesöpört a szőnyegről. A KJC-KESI tehetsége a 81 kilogrammos súlycsoportban csupa ippongyőzelemmel jutott el a döntőig és az aranyéremig is.

Bagó Boglárka a hölgyek 63 kilogrammos mezőnyében teljesített nagyon szépen, közel járt a döntőhöz is, de végül a bronzérem is szépen csillogott a nyakában.

A serdülők között Nagy Nimród ugyancsak harmadik helyet ért el, míg Fehér Maja ötödik, Lőrik Hunor és Major Gábor hetedik pozícióban fejezte be a döntőt. A versenyzőket Nagysolymosi Tibor és Cseh Márk készítette fel a megmérettetésre.

Major Ádámnak nem volt riválisa az egri országos döntő során sem.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában