futsal

2021.10.18. 07:00

Hétfőn este a fővárosban szerepel a ScoreGoal Kecskemét

Hétfőn este, 20 óra 30 perctől az újonc TFSE-BeStrong vendégeként folytatódik az NB I.-es pontvadászat a ScoreGoal Kecskemét Futsal csapata számára.

Vincze Miklós

Mester és játékosa, Koós Károly és Öreglaki Norbert

Fotó: Bús Csaba

A 8. fordulóbeli találkozó előtt a tabellát tekintve a hírös városiak a mérkőzés esélyesei, ám óvatosságra ad okot, hogy a TFSE a legutóbbi, Újpest elleni összecsapását megnyerte. Az élmezőny rendkívül sűrű, így ha az alapszakasz végén szeretnének odaérni a felsőházi küzdelmekre a kék oroszlánok, akkor a lehető legtöbb győzelmet kell megszerezniük az előttünk álló hetekben. A TFSE után egyébként az Aramis-szal és a DEAC-cal találkoznak a kecskemétiek, utóbbi két gárdát hazai pályán fogadják.

Koós Károly vezetőedző úgy véli, hogy maximális koncentrációra van szükség annak érdekében, hogy az eltervezett felsőházi szereplést képes legyen biztosítani a gárda. – Átbeszéltük a srácokkal a Haladás elleni vereséget, és utána az egész héten gőzerővel készültünk a TFSE elleni meccsre – árulta el az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője. – A következő három fordulóban létfontosságú lesz, hogy maximális koncentrációval lépjünk pályára. Kellemetlen ellenfél a fővárosi alakulat, nem hozhatjuk magunkat nehéz helyzetbe azzal, hogy nem értékesítjük minél magasabb százalékban az előttünk adódó lehetőségeket. A célunk nem változott, továbbra is a felsőházi szereplés van fókuszban, ehhez pedig a leghatékonyabban kell játszanunk, és be kell zsebelnünk a győzelmeket. Eltiltottunk, sérültünk nincs, tehát teljes kerettel várhatjuk a ma esti idegenbeli bajnokit – mutatott rá Koós Károly.

A mérkőzés este 20 óra 30 perckor kezdődik, a Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnokban.

Mester és játékosa, Koós Károly és Öreglaki Norbert
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában