labdarúgás

2021.09.05. 11:47

Reaktiválódott és győzött a KTE-öregfiúk

Hosszú szünet után újra pályára lépett a KTE-öregfiúk csapata. A focit továbbra is nagy lelkesedéssel művelő, a foci kereteit igaz barátsággal megtöltő társaság Szolnokon győzött.

Vincze Miklós

Forrás: KTE-öregfiúk

A pandémia miatt átmenetileg a KTE-öregfiúk csapata is kénytelen volt jó időre felfüggeszteni a tevékenységét, a társaság azonban egyáltalán nem állt le, készültek az újabb kihívásokra, tervezték az újabb kihívásokat, péntek este pedig már újra pályára is léptek.

A Szolnoki-MÁV meghívásának tettek eleget a kecskeméti lila-fehérek, akik a Fekete Zoltán, Botos Krisztián, Kovrig Ákos, Némedi Norbert, Lantos Henrik, Kormos László, Yannik Mbengono, Beto, Fütyü Illés, Virágh Ferenc, Csordás Csaba, Torbavecz József, Mójzes Róbert Koncz Zsolt összetételben utaztak el a szomszédvári derbire. A névsort végigböngészve bizton állítható, hogy a játékosok a kecskeméti klub több emlékezetes korszakát is reprezentálják.

A mérkőzésen, amely előtt ezúttal az elnyűhetetlen Berki Zoltán látta el a tőle megszokott fékezhetetlen lelkesedéssel a menedzseri feladatokat, 4–2 arányban győztek a kecskemétiek, Kormos kettő, Mojzes és Lantos egy-egy góljával.

– Óriási szeretettel és tisztelettel fogadták minket Szolnokon – tekintett vissza a mérkőzésre Berki Zoltán. – A center pályán játszhattunk esti, villanyfényes meccset. A hajtós kis meccset sikerült megnyernünk, vannak további terveink, hamarosan hazai pályán is megnézhetik a szurkolók az öregfiúkat – ígérte.

Fotó: KTE-öregfiúk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában