labdarúgás összefoglaló

2021.09.13. 07:00

Pontot rabolt a Soltvadkert

A hétvégén a 4. forduló mérkőzéseit játszották le a megyei bajnokságban. A megye egyben két, a megye kettő Déli csoportjában egy, a megye kettő Északi csoportjában öt mérkőzést vívtak meg szombaton.

Munkatársainktól

Fotó: Szentirmay Tamás

Megyei I. osztály

Harta SE–Kecskeméti LC 0–0

Harta, 100 néző, v.: Kiss László (Berger, Apró).

Harta: Hauschen – Makó, Hamar, Fekete T., Follárdt, Csehi, Grecu, Marte (Sztakó 67.), Pinczési, Tóth B. (Varga 83.), Pintér. Játékos-edző: Csehi Tamás

Kecskeméti LC: Kormos – Csordás, Balázs, S. Juhász, Bálint (Major 67.), Szűcs (Keresztes 89.), Fekete M. (Terbe 82.), Kőrös, Kovács D. (Szappanos 75.), Bozsik (Ónodi 90.). Edző: Nagy Lajos

Csehi Tamás: – Ahogy azt a mérkőzés előtt is elmondtam, egy fiatal, szervezett, jó erőkből álló Kecskemétre számítottunk, ezt is kaptuk. Nem találtuk a fogást rajtuk, így igazságos döntetlen született. Nem vagyok elégedetlen, de van hova fejlődni, megyünk tovább. Sok sikert kívánok a Kecskemétnek.

Nagy Lajos: – Ritka alkalom a mi meccseinken a 0–0. Sokat tettünk a győzelemért, de ez igaz az ellenfelünkre is. Kollégám jól felkészítette csapatát belőlünk. Inkább a taktikai csata jellemezte a találkozót, melyen talán a nagyobb helyzeteink nekünk voltak, ezzel együtt az eredmény igazságosnak mondható. Szimpatikus ellenfél volt a Harta, sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz.

Kiskunfélegyháza–Soltvadkerti TE 1–1 (1–0)

Kiskunfélegyháza, 130 néző, v.: Fehérvári Patrik (Csovcsics, Szász).

Kiskunfélegyháza: Verebélyi – Ludasi, Magony, Valkai, Oroszi D. (Csurka 85.), Nagy V., Szabó D. (Nagy D. 58.), Urbán, Palásti, Nemesvári (Ábel 75.), Kulcsár. Edző: Némedi Norbert

Soltvadkert: Eifert – Katona, Frei, Hegedűs, Tóth Á. (Lévai 61.), László, Varga, Gémesi (Fejes 74.), Bashiri (Pál 93.), Supka, Fék. Edző: Újvári Gábor

Gól: Szabó D. 7., ill. Katona 86. Sárga lap: Kulcsár 75., Valkai 85., Palásti 87., ill. Supka 62.

Némedi Norbert: – Két ellentétes félidőt láthattak a nézők. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, mert több lehetőségünk is volt, amiből csak egygólos előnyt tudtunk szerezni. Az azért látszott, hogy a vendégcsapatban van potenciál. A második játékrészt nem kezdtük jól, belealudtunk egy kicsit. Egy pontrúgást értékesíteni tudott a Vadkert, nekünk pedig újításra már nem volt időnk. A második félidei támadó játékunk miatt nem tudtuk megnyerni ezt a találkozót.

Újvári Gábor: – Igazságtalan lett volna, ha nem távozunk ponttal. Az első félidő felétől mi irányítottuk a játékot, voltak lehetőségei a Félegyházának, de az első húszperces nyomás már nem volt rajtunk. Próbáltuk minél többet megtartani a labdát, és abból lehetőleg felívelésekkel mögéjük kerülni. Egy jó szabadrúgással megszereztük az egy pontot. Amikor tíz emberre fogyatkoztunk, akkor is éreztem, hogy meglesz az egy pont. Tudjuk, hogy Katona Gergő jól lövi a szabadrúgásokat, bíztam abban, hogy esetleg egy ilyen szituáció adódik. Úgy éreztem, hogy a Félegyháza kicsit visszaállt, mikor tíz emberre fogyatkoztunk, de szerencsére ez nekünk kedvezett.

Megye II., Déli csoport

Kelebia–Tompa 2–0 (1–0)

Kelebia, 100 néző, v.: Hagymási Attila (Markó)

Kelebia: Mészáros – Prentel (Horváth T. 46.), Fülöp H., Madarász Á (Kakas 46.), Kátai (Gilicze 71.), Miklós-Balogh, Simola (Ürmös 78.), Tóth P., Fülöp Cs., Szilvási, Gregó (Aladzic 39.). Edző: Milasin Dániel

Tompa: Labanc – Teleki, Kovács Á., Farkas Á., Deák (Szűcs 76.), Dusnoki (Forgó 67.), Szakál, Vukov, Andróczki, Tesic, Laskovics. Edző: Dulics Joszip.

Gól: Tóth 27., Simola 65. Kiállítva: Labanc 9.

Megye II., Északi csoport

KerekegyházA SE–Kiskunfélegyháza II. 4–1 (1–1)

Kerekegyháza, 140 néző, v.: Biber Tamás (Juhász Tamás, Herczeg Róbert)

Kerekegyháza: Fekete – Fejes (Kunsági 75.), Sahin-Tóth, Szécsényi (Gazdag I. 84.), Malik, Gavula, Gazdag II., Boronkay (Kovács S. 82., Gáspár, Nagy N., Kis R. (Malecz 46.) Játékos-edző: Gazdag I. Attila.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Keresztesi, Makány, Szabovik (Tóth K. 82.), Huber, Cseh (Fricska 68.), Erős (Kurgyis 82.) Horváth B., Polgár (Bakró-Nagy 59.), Tóth I., Kadosa. Edző: Lapsánszki Tamás.

Gól: Szécsényi 36., Sahin-Tóth 52., Gavula 77., Malecz 81., ill. Erős 39. perc.

Sárga lap: Gáspár 40., Szécsényi 73., Gazdag II. 85.

Kiállítva: Kadosa, 57. perc.

Gazdag I. Attila: – Igazából Gavula és Gáspár visszatérésével mostanra állt össze a végleges felnőttkeretünk. Nagyon fontos győzelmet arattunk egy végig küzdő Kiskunfélegyháza ellen. Megérdemelten, hiszen jóval több ziccert dolgoztunk ki. Nagyon fontos volt ez a győzelem a legutóbbi, hazai vereség után, hiszen hitet adhat a játékosaimnak – akik csakis a futball szeretetéért járnak és dolgoznak az edzéseken, küzdenek a mérkőzéseken – a tekintetben, hogy sikeres lehet az idei évben is ez a csapat. A szurkolóink is látták, hogy érdemes a csapat a bizalomra.

Lapsánszki Tamás: – Játszottunk egy remek kis rangadót. Az első játékrészben egy kicsit bennragadtunk az öltözőben, a kapusunknak sokat köszönhettünk abban az időszakban, aztán teljesen kiegyenlített volt a játék. A játékvezetők befújtak ellenünk egy 11-est, ami befújható volt, adtak nekünk egy piros lapot, ami adható volt, csak az volt a gond, hogy a másik oldalon kettőt nem fújt be a spori, és a hazai szabálytalanságot követően a piros lap is a zsebében maradt. Az egyenlítő gólunkat nem értem, miért nem adták meg. A Kerekegyházának gratulálok, mert megérdemelték a győzelmet.

Nyárlőrinci LSC–Kiskunmajsai FC 3–0 (1–0)

Nyárlőrinc, 130 néző, v.: Ézsiás G. (Borbényi, Fazekas).

Nyárlőrinc: Balla – Palatinus, Sajtos, Tóth R., Torbavecz, Kovács M. (Sáfrány 46.), Németh, Farkas, Faragó, Orosz (Sztarek 63.), Bali. Játékos-edző: Torbavecz Tamás.

Kiskunmajsa: Kovács K. – Csorba (Csikós 67.), Nagy, Plavsic, Boros (Domán 81.), Szikora, Gera, Szőke, Rádóczi, Gilicze, Jakab (Csupity 56.). Edző: Kószó László.

Gól: Kovács M. 29., Sajtos 70., Farkas 80.

Kiállítva: Plavsic 53.

Izsák–Csólyospálos 1–3 (0–0)

Izsák, 70 néző, v.: Pataki Győző (Rácz, Putnoki)

Izsák: Nagy – Panyik, Szűcs (Szeibert 51.), Seregély, Kovács Z., Tapodi (Ungor L. 46.), File (Csomor 46.), Mátyás, Páli (Duráncsik 46.), Rádi, Vízteleki (Jáger 78.). Edző: Ungor László

Csólyospálos: Andóczi-Balog – Sipos, Novikov, Á. Furus, Gera, Zádori (Kardos 64.), Maróti, Tóth Zs. (Dóka 73.), Varga, Engi, Kertész. Játékos-edző: Á. Furus Gergő.

Gól: Csomor 65., ill. Sipos 75., 89. Dóka 91.

Kunszállás–Lakitelek 2–0 (1–0)

Kunszállás, 80 néző, v.: Fülöp (Molnár, Suba).

Kunszállás: Jelen – Fekete I., Fekete T., Polyák (Polgár 90.), Vincze, Szalai, Hatvani, Kertész Á., Papp, Kovács G., Ficsór (Börönde 53.). Edző: Kertész Gábor.

Lakitelek: Dobos – Faragó (Tamás 83.), Kasza, Tombácz (Kovács M. 88.), Vojtovics, Illés K. (Harabula 70.), Illés B., Tamásy K., Csikós (Kovács L. 80.), Magyar, Tamásy R. Edző: Verebélyi Gábor.

Gól: Polyák 18., Kertész 92.

Kiállítva: Fekete I., 63., Vincze 78.

Solt–Városföld 7–1 (4–0)

Solt, 130 néző, v.: Stefánovits Gábor (Kasi, Horváth B.).

Solt: Pergel (Borbély 72.) – Puskás Tóth M. (Szement 62.), Nitsch (Gulyás 68.), Pribék, Knodel, Hajdú, Mazán, Biro, Cislo (Korsós 76.). Edző: Vaskó József.

Városföld: Kovács R. – Kriss (Bálint 53.), Fekete, Stein (Sárosi 72.), Jaskó (Szabó P. 46.), Szabó G. (Malomsoki 46.), Kiss, Kovács Zs., Fekete, Lóczi, Márics. Játékos-edző: Kovács Zsolt.

Gól: Biro 23., Nitsch 30., 33., Tóth M. 45., Pribék 50., 72., Gulyás 75., ill. Malomsoki 87.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában