labdarúgás / galériával

2021.09.06. 08:20

Megosztozott a pontokon a Kiskunhalas és a Kiskunfélegyháza

A két forduló után pontot még nem szerző Kiskunhalas az első két meccsét követően hibátlan Kiskunfélegyházát fogadta a megyei első osztályban, a 3. fordulóban.

Munkatársunktól

Fotó:

Már az első percek igazolták a vendégek jó formáját, ennek megfelelően a 6. percben meg is szerezték a vezetést. Lengyel buktatta a kaputól húsz méterre Oroszit, a szabadrúgáshoz Ludasi Martin állt oda, aki remekül csavarta el a sorfal felett a labdát. A hazai kapus beleérni sem tudott, 0–1. Két perc sem telt el, máris egyenlíthetett volna a Halas, Ikotic lőtt Urbán szorításában, de a lövését hárította a vendégek kapusa. A halasiak visszaálltak és várták a kontralehetőségeket, míg a vendégek sok passzal, mozgással törték volna fel a hazai védelmet. A következő lehetőségre a 15. percig kellett várni, ekkor Ábel szögletét Urbán Pál fejelte kapura, a fejes nem sokkal ment fölé. Egy perccel később egy oldalszabadrúgás után Csurka érkezett, az ő fejese is elkerülte a kaput. A 22. percben Palásti mesteri passzt adott Oroszinak, aki kapásból lőtte el a labdát, Lengyel hatalmas bravúrral hárította a kísérletet. Ezt követően visszább álltak a vendégek és mezőnyben folyt a csatározás, a zárás előtt még egy vendéglehetőséggel.

A második félidőt ismét jól kezdte a vendégcsapat. Az 50. percben Palásti lövését védte Lengyel. Egy perc sem telt el, ismét a félegyházi kapitány lőtt remekül kapura kapásból, a lövést ismét a hazai hálóőr védte óriási bravúrral. Az 53. percben Oroszi lőtt Lengyel Péter kezébe, a 63. percben pedig a félidőben beálló Szabó Dávid próbálkozott messziről, a lövés azonban elkerülte a kaput. Tíz perccel később a csereként beszálló Lengyel Szabolcs adott egy keresztlabdát, melyet Angeli szelídített meg majd csapott össze Ludasival. A párharc megnyerése után bepasszolta Ikoticnak. aki tizenöt méterről jól találta el a labdát és egalizált, 1–1. Öt perccel később Kulcsár vitte végig a hazai térfélen, a beadást Nagy rúgta fölé. A lefújás előtt ismét Szabó Dávid került helyzetbe, a lövésbe beledobták magukat a hazai védők. A hosszabbításban a hazaiak tizenegyes számú játékosa, Rácz Tamás kétszer is elrúgta a labdát sípszó után. Mind a kétszer sárga lapot kapot és a második után természetesen kiállították.

Faddikorr Kiskunhalasi FC – Kiskunfélegyháza 1–1 (0–1)

Kiskunhalas, 100 néző, vezette: Baranyai Dávid (Mindszenti Lukács, Korsós Péter)

Kiskunhalas: Lengyel P. – Pocsai, Agócs, Djordjevic, Angeli, Gyenizse (Lengyel Sz. 62.p), Lengyel G.(Mucsi 75.p), Honfi (Tóth Á. 60.p), Fodor, Ikotic, Hornyák (Rácz 65.p) Vezetőedző: Agócs Zoltán

Kiskunfélegyháza: Verebélyi – Ludasi, Urbán, Valkai, Magony (Szabó D. 46.p), Nemesvári, Palásti, Ábel (Kulcsár 71.p), Nagy D. (Nagy V. 71.p), Csurka (Erős 60.p), Oroszi Vezetőedző: Némedi Norbert

Agócs Zoltán: – Mind a két játékrész első tíz-tizenöt percét megnyomta a Félegyháza. Nagyon jó játékerőt képviselnek, feltűnő volt a labdabiztosságuk, meggyőző a labdabirtoklásuk, illetve a fejjátékuk is jó volt. Nehéz volt úgy játszani, hogy már a 6. percben vezetett az ellenfél. Nekünk csaknem az összes energiánkat felemésztette a védekezés, néhány gyors ellentámadásra volt esélyünk, amiből egyenlíteni is tudtunk.

Némedi Norbert: – Nehéz meccsre készültünk, a bajnokság elején is úgy gondoltam, hogy sehol nem adják ingyen a bajnoki pontot, pontokat. A meccs képét nézve sok lehetőséget kihagytunk. Nem olyan könnyű gólt rúgni egyik osztályban sem. A hazai csapat előtt le a kalappal, jól védekeztek, megérdemelték azt, hogy legalább az egyik pont itt maradjon. Szerintem nekünk ez a döntetlen jobban fáj mint a hazai csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában