ASZTALITENISZ

2021.09.04. 21:33

Győzelemmel indított a Spartacus férfi csapata

Szombaton rendezték a 2021/2022-s bajnokság NB II. Dél-Keleti csoport őszi első fordulóját Kecskeméten. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér hazai pályán fogadta az előző szezonban a második helyen végző Mezőtúr együttesét.

Kovács Nóra

Fotó: Fodor Miklós

Asztalitenisz Pávics Péterrel megerősödve Jádi Dominik, Gyetvai Ákos, Szűcs Bence és Mayer László lépett asztalhoz a Spari. A párosok fontos mérkőzések voltak melyet sikerült megnyernie a Kecskeméten. Az első két körben három-három egyéni mérkőzést nyertek magabiztosan. A folytatásban a Mezőtúriak feltámadtak és bizonyítva, hogy a tavalyi szezonban nem volt véletlen a második helyük felzárkóztak a Sparihoz. 7/1 állás után 9/8 –as vezetésnél Jádi Dominik és Papp Dávid csatájában dőlt el a mérkőzés végeredménye. Ezt a mérkőzést döntő szettben nyerte meg Jádi és állította be a végeredményt.

– Izgalmas mérkőzésen sikerült nyerni. Pávics Péter húzó ember szerepét betöltve nyerte meg a mérkőzéseit magabiztosan – mondta Fodor Miklós, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér edzője. – Jádi és Gyetvai feltudott nőni a feladathoz és győzelmeikkel járultak hozzá a sikerhez. Szűcs Bence megszorította Kruchiót de a döntő szettben alul maradt, míg Mayer László játéklehetőséget kapott a mérkőzésen, de a nagy játéktudásbeli különbség miatt nem tudott kibontakozni. Fontos volt a két páros megnyerése, amelynek köszönhető a győzelem.

Jövő héten a Kiskunmajsa csapata ellen játszik a Kecskemét.

Fotó: Fodor Miklós

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér–Mezőtúri AFC 10/8

Kecskemét, Férfi NB II.

Kecskemét: Pávics Péter 4/3, Jádi Dominik 4/3, Gyetvai Ákos 4/2, Szűcs Bence 2/0, Mayer László 2/0 Jádi / Pávics 1/1, Szűcs / Gyetvai 1/1párosok.

Mezőtúri AFC: Kruchió Péter 4/3, Papp Dávid 4/2, Szelei Ákos 4/2, Takács László 4/1, Papp/Kruchió 1/0, Takács/Szelei 1/0 párosok.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csapata
Fotó: Fodor Miklós
Mezőtúri AFC csapata
Fotó: Fodor Miklós

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában