Természetjárás

2021.09.23. 07:00

A hétvégén rendezik a 24. Rezét Kupát

Ezen a hétvégén, szombaton rendezi meg a bajai Rezét SE Természetjáró Szakosztálya az idei gyalogos természetjáró tájékozódási túraversenyét, a 24. Rezét Kupát, amely egyúttal az Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság 7. fordulója, illetve az Országos Középfokú Tájékozódási Túrabajnokság 10. fordulója.

Vincze Miklós

A versenyre várnak minden természetet és versenyzést kedvelőt, korra és nemre való tekintet nélkül, kezdőket, haladókat és profikat egyaránt. A versenyt az idén is Ruzsa környékén rendezik meg, a Dorozsma-Majsai homokháton, amelyen változatos táj várja a versenyzőket: borókás, jelentős méretű homokbuckák, nyárfaligetek, telepített fenyvesek váltják egymást.

A verseny több kategóriában kerül lebonyolításra, a korosztályok szerint további alkategóriákra bontott A kategória a felsőfokú, a B kategória a középfokú, a C pedig az alapfokú verseny. Az első rajtra reggel 8 órakor, az utolsóra 10 óra 30 perckor kerül sor.

A versenyen minden résztvevő emlékjelvényt kap, a kategóriák első helyezett csapatai REZÉT KUPA 2021. feliratú kupát nyernek, az 1-3. helyezést elért csapatok érem- és oklevéldíjazásban részesülnek. Az eredményhirdetések a versenyközpontban lesznek, folyamatosan, várhatóan 13 órától.

Az érdeklődők a versennyel kapcsolatos minden információt megtalálhatnak az egyesület honlapján, a rezetse.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában