labdarúgás

2021.08.30. 07:00

Újra ötöt rúgott Hartán a Kőrös

A hétvégén a második forduló mérkőzéseit játszották le a csapatok a megyei bajnokságban. A Jánoshalma kupa­mérkőzést vívott. Az első osztályban szombaton négy, a megye kettő Déli csoportjában kettő, az Északiban pedig öt mérkőzést játszottak le szombaton.

Munkatársainktól

A kiskunfélegyházi Nagy Viktor (labdával) szerezte csapata első gólját

Fotó: Szentirmay Tamás

Mol Magyar Kupa

Jánoshalmi FC–Monor 0–6 (0–0)

Jánoshalma, 200 néző, v.: Borbás Bottyán Aurél (Bereczki Bence, Juhász Szabolcs).

JFC: Halász, – Safranj, Cvetkovic, Popovic (Tusori, 74.), Stojanovic M., Jesic (Busa, 74.), Stojanovic V. (Ivanisevic, 63.), Sőreg (Hajdu, 74.), Szabó Sz., Kujundzic, Nagy D. Edző Florin Nenad.

Monor: Bozsó – Barthel, (Hunya, 60.), Hulicsár, Haragos (Ficsor, 57.), Nagy B. (Farkas Á., 68.), Molnár (Petrezselyem, 46.), Juhász, Puskás, Szabó Zs., Markos, Kántor (Erős, 46.). Edző: Fehér Ádám.

Gól: Barthel az 53., Haragos az 55., Juhász a 60., Nagy B. a 67., Bozsó a 74., Petrezselyem a 88. percben.

Sárga lap: Jesic (7.), Popovic (53.).

Sarok Attila, a Jánoshalma technikai vezetője: – Már a meccs előtt elveszítettük a mérkőzést, amikor megérkezett a szerb különítmény. Kiderült, hogy két játékos a kezdőcsapatból nem játszhat: Babic Srdan betegség miatt nem tudott jönni, Vida Igor pedig a szabadkai kórházból jelentkezett be, sérülés miatt. Ezt követően az 55. percig tartottuk magunkat, akkor kaptunk egy szerencsétlen gólt, utána pedig sorra jöttek az újabb vendégtalálatok. Főként a sebesség tekintetében meglátszott az osztálykülönbség a két csapat között. Gratulálok a Monornak, további sok sikert kívánok a csapatnak.

Fehér Ádám, a Monor edzője: – Nagyon jó talajú pályán, kiváló időben, jól játszottunk, és a második félidőben ez gólokban is megmutatkozott. Sok sikert kívánok a Jánoshalmának, gratulálok a csapatunknak.

Megyei I. osztály

Kecel–Kalocsa 1–3 (0–1)

Kecel, 100 néző, vezette: Allaga Iván (Szabó Gábor, Szász Gyula).

Kecel: Gerner – Lakatos-Lengyel (Vincze, 46.), Patai (Liska, 78.), Nna Nna, Doszpod, Sendula P., Torma, Sibalin, Brindza, Herczeg, Kiss Sz. Megbízott játékos-edző: Gerner Dániel.

Kalocsa: Vatai – Rideg, Knap, Dostyicza (Tamás, 65.), Nagy M., Kiss D. (Romsics, 88.), Farkas Z. (Matos, 58.), Kerekes, Boldizsár (Rakiás, 75.), Tóth L., Szalánczi (Szabó V., 58.). Edző: Kohány Balázs.

Gól: Brindza a 65., ill. Dostyicza a 32., 59., Boldizsár a 46. percben.

Sárga lap: Brindza (35.), Lakatos-Lengyel (43.), Nna Nna (67.), Sendula (84.), Doszpod (86.), ill. Farkas (26.), Dostyicza (61.), Matos (86.).

Kiállítva: Vincze (92.).

Gerner Dániel: – Úgy érzem, hogy egyenlő ellenfele voltunk a Kalocsának, egy ki-ki mérkőzést játszottunk. Az első félidőben sajnos egy elkerülhető tizenegyest összehoztunk, amivel vezetést szerzett a vendégcsapat. A második játékrész elején két egyéni hibából megpecsételtük a sorsunkat. Ettől függetlenül próbálkoztunk, nekünk is megvoltak a lehetőségeink, szépítettünk is, és a 3–2-re is volt lehetőségünk, de ezeket nem használtuk ki, így a Kalocsa el tudta vinni a három pontot.

Kohány Balázs: – Készültünk a Kecel ellen, mert a hazai, Kiskunfélegyháza elleni vereség után mindenképpen javítani szerettünk volna. Azt gondolom, hogy az első perctől kezdve mi irányítottuk a játékot. Jól játszottunk, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ami fájó, hogy sok kimaradt. Összességében azt hiszem, magabiztos győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak. Bízom abban, hogy ezen az úton tudjuk tovább folytatni a bajnokságot. A Kecelnek további sok sikert kívánok.

Harta–Kiskőrösi LC 0–5 (0–1)

Harta, 200 néző, vezette: Béleczki László (Tasnádi Dávid, Baranyi Ádám).

Harta SE: Hauschen – Makó, Nasz, Hamar, Fekete, Follárdt, Csehi, Marte, Pin­czési (Tóth B., 70.), Pintér, Sztakó (Varga 50.). Játékos-edző: Csehi Tamás.

Kiskőrösi LC: Tóth Z. – Szedmák (Pintyi, 72.), Pekker (Amin, 72.), Dunai (Karf, 85.), Simon, Salami, Nagy A., Mihály, Tóth Á. (Hajnal, 81.), Vajda (Mokrickij 81.), Barkó­czi. Edző: Füleki Antal.

Gól: Dunai a 12., Simon az 54., Salami a 77., Nagy A. a 83. és a 88. percben.

Sárga lap: Makó (63.).

Csehi Tamás, a Harta játékos-edzője: – Nem jól sikerült a mérkőzés, de 50 percig jól futballoztunk. Ezt annak tudom be, hogy van, akivel ma találkoztam először. Nem keresek kifogásokat, de 14 új játékosunk van. Nem vagyok elkeseredve, de sokat kell dolgoznunk, a hétköznapokon is, főleg az újaknak. Fontos, hogy megtaláljuk a posztokat a játékosoknak. Gratulálok a Kiskőrösnek és további sok sikert kívánok nekik.

Füleki Antal, a Kiskőrös edzője: – Nehéz mérkőzés volt, de hamar megszereztük a vezetést, utána már nem tettünk bele annyi munkát, amennyit kellett volna. Több lehetősége volt a Hartának, de nem tudták gólra váltani. A második félidő 60. percéig tartották magukat, de utána felőröltük őket játékban és helyzetekben. Onnantól már nem volt kérdéses hogy megnyerjük a mérkőzést.

Kiskunfélegyháza–Kecskeméti LC 2–1 (1–0)

Kiskunfélegyháza, 150 néző, v.: Kőhalmi Attila (Csöngető Endre, Gera Ferenc).

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Ludasi, Magony, Valkai, Nagy V., Szabó D., Ábel (Kulcsár, 67.), Palásti, Urbán, Nemesvári (Erős, 77.), Nagy D. (Csurka, 67.). Edző: Némedi Norbert.

Kecskeméti LC: Kormos – Csordás (Szappanos, 46.), Balázs, Bálint (Major, 89.), Patvaros, Szűcs, Fekete, Kőrös, Kovács D. (Terbe, 83.), Módra, Bozsik (Ónodi, 77.). Edző: Nagy Lajos.

Gól: Nagy V. a 40., Nagy D. a 66., ill. Patvaros az 52. percben.

Sárga lap: Ábel (44.), Szabó D. (49.), Ludasi (91.), ill. Balázs (10.), Patvaros (39.).

Kiállítva: Szappanos (84.).

Némedi Norbert: – Egyik mérkőzés sem lesz könnyű ebben a szezonban, mert az elmúlt évből kiindulva, nagyon kiegyenlített a mezőny. Örülök annak, hogy megnyertük a második mérkőzésünket is, így viszonylag jól rajtoltunk. Két gólt szereztünk és ez elégnek bizonyult a mai napon.

Nagy Lajos: – Az elmúlt héthez képest egészen más játékot játszottunk. Jól játszott a csapatom, hátrányból fel tudtunk állni, tehát van tartásunk. 1–1-nél, úgy érzem, nekünk volt két meccslabdánk, amit sajnos kihagytunk. A Kiskunfélegyháza nyomás alatt tartott bennünket, többet birtokolta a labdát, de a helyzetek alapján úgy érzem, hogy a döntetlen reálisabb lett volna.

A kiskunfélegyházi Nagy Viktor (labdával) szerezte csapata első gólját
Fotó: Szentirmay Tamás

Lajosmizsei VLC–Kiskunhalasi FC 3–1 (0–1)

Lajosmizse, 140 néző, v.: Baranyai Dávid (Rosta Kevin, Balogh Bence).

Lajosmizse: Lord – Fekete, Orlov, Borsos, Halasi, Tarnoczki (Dóka, 85.), Szlezák (Menich, 67.), Kiss L., Rapi, Bán (Rigó, 77.), Kovács J. Játékos-edző: Árva Zsolt.

KFC: Faddi – Ikotic (Mucsi, 76.), Lengyel, Miskei (Rácz, 52.), Angeli, Pocsai, Agócs, Hornyák, Dordevic, Honfi, Fodor. Edző: Agócs Zoltán.

Gól: Halasi az 50., 67., Tarnoczki a 73., ill. Lengyel a 44. percben.

Sárga lap: Honfi (52.), Fodor (79.).

Árva Zsolt, a Lajosmizse játékos-edzője: – Halasi-gólokkal sikerült legyőznünk a Kiskunhalast. Az történt, amire számítottunk, nehéz mérkőzés kerekedett ebből a kilencven percből. A halasi fiatalok sokat fejlődtek a tavalyi év óta, ezt ma bizonyították is. Az első játékrészben a vezetést is meg tudták szerezni egy szép kontratámadásból. Az első játékrészben még akadozott a gépezet, akkor is dolgoztunk ki helyzeteket, de a megoldásokat akkor még elkapkodtuk. A szünetben megbeszéltük, hogy jobban kell koncentrálnunk, főleg a helyzetek kihasználására, és akkor nem lehet baj. A második játékrészben már megfelelő volt a koncentráció, be tudtuk darálni a Halast, nem végig szép játékkal, de helyenként tetszetős akciókat vezetve. Csak gratulálni tudok a srácoknak ahhoz, hogy hazai pályán is megvan a három pont.

Megye II., Déli csoport

Bácsborsód SK–Mélykút SE 2–4 (2–2)

Bácsborsód, 110 néző, vezette: Sáfrán Ferenc (Csovcsics Róbert, Bányai Dorottya).

Bácsborsód: Balázs B. – Török, Balázs D., Slobo­da, Gyuránszki, Cifra, Skende­rovic, Faragó (Vőneki, 66.), Jaramazovic, Szabadi (Kiss P., 69.), Aladics (Busa, 76.). Edző: Varga Zsolt.

Mélykút: Molnár – Geleta, Vörös, Gyetvai, Illés, Puczi (Kiss M., 83.), Sztánkó, Facskó (Bényi, 90.), Torma (Klem, 57.), Boldizsár, Horváth Z. (Akócs, 87.). Játékos-edző: Bényi József.

Gól: Skenderovic (6.), Faragó (35.), ill. Illés (2., 55.), Balázs (öngól, 12.), Horváth (62.).

Kelebia KNSK–Dusnok SE 3–4 (1–3)

Kelebia, 120 néző, vezette: Herceg Tamás (Petyarity József, Borbényi Miklós).

Kelebia: Milasin M. – Prentel (Kakas, 46.), Fülöp H., Madarász (Horváth T., 46.), Kátai, Miklós-Balogh, Simola (Fodor, 82.), Tóth P., Fülöp Cs., Aladzic (Szilvási, 48.), Gregó. Edző: Milasin Dániel.

Dusnok: Tóth L. – Jagicza, Rogács, Báló (Varga I., 67.), Mindszenti, Bolvári Z., Kristály (Bárdos, 64.), Bolvári D., Wachtler (Csobolya, 64.), Rónai, Bolvári P. Edző: Pákolitz László.

Gól: Miklós-Balogh (15., 49.), Simola (63.), ill. Rónai (26.), Bolvári Z. (30., 35.), Varga (74.).

Megye II., Északi csoport

Solti FC–Nyárlőrinc LSC 0–3 (0–1)

Solt, 130 néző, vezette: Vén Krisztián (Tóth István, Mindszenti Lukács).

Solt: Pergel – Kis (Korsós, 73.), Puskás, Nitsch (Fekete, 80.), Knodel, Madár, Hajdú, Mazán, Biro, Cislo, Szement (Gulyás, 77.). Edző: Vaskó József.

Nyárlőrinc: Balla – Palatinus, Sajtos, Bognár, Nyúl (Horváth B., 13.), Kovács M., Németh N., Farkas M., Sáfrány, Torbavecz (Lisku, 90.), Bali. Játékos-edző: Torbavecz Tamás.

Gól: Bali (33.), Farkas (55., 79.).

Kerekegyházi SE–Csólyospálos 1–3 (1–0)

Kerekegyháza, 150 néző, vezette: Péter-Szabó Ottó (Pocsai Károly, Komáromi Henrietta).

Kerekegyháza: Gyapjas – Fejes, Sahin-Tóth, Garaci, Kis, Szécsényi (Gazdag, 75.), Malik, Bencze (Hefler, 82.), Boronkay, Gáspár, Nagy N. Játékos-edző: Gazdag Attila.

Csólyospálos: Andóczi-Balog – Sipos, Novikov, Ábrahám-Furus, Gera, Engi, Maróti, Tóth Zs. (Marton, 63.), Telek, Kertész, H. Szabó. Játékos-edző: Á.-Furus Gergő.

Gól: Sahin-Tóth (38.), ill. Á.-Furus (66.), Sipos (83., 85.).

SC Hírös-ÉP–Városföld 2–1 (2–1)

Kecskemét, 100 néző, v.: Allaga Iván (Szabó Gábor, Szász Gyula).

SC Hírös-ÉP: Hajnal – Kiss B., Laczkó, Dani (Kitl, 76.), Pánczél (Prikidánovics, 69.), Parázs, Bálind (Tábi, 69.), Szász, Kövecs (Utasi, 81.), Horváth Z. (Horváth T., 69.), Forgó. Játékos-edző: Kitl Zoltán.

Városföld: Kovács R. – Szántó (Salánki, 32.), Fekete, Stein (Sárosi, 86.), Balogh, Szabó G., Kiss Sz. (Bálint, 79.), Kovács Zs., Fekete, Lóczi, Márics. Játékos-edző: Kovács Zsolt.

Gól: Bálind (8.), Kövecs (42.), ill. Kiss (18.).

Kunszállás SE–Kiskunfélegyháza II. 1–2 (1–0)

Kunszállás, 80 néző, vezette: Herczeg Róbert (Lichten­berger István, Iványi Bence).

Kunszállás: Jelen – Fekete, Polyák, Vincze, Hatvani, Szalai, Kertész Á., Jókai, Rádi, Ficsór (Börönde, 62.), Papp (Polgár, 76.). Edző: Kertész Gábor.

Kiskunfélegyháza II.: Keresztesi – Makány, Szabovik (Kurgyis, 90.), Sánta, Cseh (Szabó T., 82.), Huber, Polgár, Fricska (Barkó-Nagy, 46.)., Tóth I. (Tóth K., 71.), Kadosa, Magyar. Edző: Lapsánszki Tamás.

Gól: Szalai (36.), ill. Szabo­vik (63.), Sánta (90.).

Kiskunmajsa–Izsák 5–0 (1–0)

Kiskunmajsa, 120 néző, v.: Papp Roland (Aladics Tamás, Kasi Csaba Ferenc).

Kiskunmajsa: Kovács K. – Nagy G., Plavsic, Domán, Szikora, Gera, Szőke, Horváth Z. (Csupity. 83.), Rádóczi, Lu­kács, Jakab (Patyi, 85.). Edző: Kószó László.

Izsáki Sárfehér SE: Szabó V. – Panyik, Seregély, Geiger, Kovács Z., File (Tóth M., 46.), Páli, Vízteleki (Cseh-Szakál, 66.), Rádi, Mátyás, Ungor L., Edző: Ungor Pál.

Gól: Rádóczi (44.), Plavsic (55.), Nagy (78., 81.), Lukács (85.).

Kiállítva: Szőke (59.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában