Futsal

2021.08.31. 16:13

A válogatottal edz Aleksic

Válogatott meghívót kapott az SG Kecskemét Futsal játékosa, Ninoslav Aleksic, aki a szerb színeket képviselheti a világbajnokságon.

Nyitray András

Forrás: shutterstock

Fotó: Illusztráció

A Kecskemét játékosa már a múlt héten hazautazott Szerbiába, hogy megkezdje a közös edzéseket a nemzeti csapat egyelőre szűkítésre váró keretével. A szerb futsalválogatott a világbajnokságon vehet részt, amit szeptember 12-e és október 3-a között rendeznek meg Litvániában. A válogatott nem éppen könnyű csoportban száll majd harcba a továbbjutásért, ugyanis Argen­tína, Irán és az Egyesült Államok lesz a riválisuk a kvartettben.

– Vrsacban edzünk szeptember 4-ig, ezután fog a szakmai stáb keretet hirdetni –mondta a menetrend kapcsán az SG Kecskemét nyári szerzeménye, Ninoslav Aleksic. – Utána két edzőmeccs szerepel a programunkban, Brazília ellen fogunk pályára lépni, és utána indul a csapat Litvániába, a világbajnokság helyszínére. Természetesen szeretnék ott lenni én is az utazók között, ezért a maximumot fogom nyújtani. Nagyon erős csoportba kerültünk, de mindent megteszünk majd, hogy továbbjussunk! – zárta gondolatait Aleksic.

A Kecskemét számára dicsőség, de érzékeny veszteség is lenne a játékos kerettagsága, hiszen a világbajnokság ideje alatt három bajnoki is vár a klubra.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában