futás

2021.07.22. 16:54

Érkezik a CRAZY5K-SPRINT futóverseny, ahol garantált a kikapcsolódás

2021. augusztus 28-án megrendezésre kerül a Kecskeméti Szabadidőparkban a CRAZY5K-SPRINT Felfújható Akadályfutás, amely egy 200 méter hosszú akadálypályából és 2 km futásból áll. Az program célja, hogy minél több embert kimozdítson és sportolásra ösztönözzön.

Nyitray András

Móka lehet a futás

Fotó: crazy5k-sprint.com

A 19 különböző részből álló akadálypálya legyőzése közben mindenki újra gyereknek érezheti magát, szabadon ugrálhat, csúszdázhat, mászhat, miközben emlékezetes pillanatokat tölthet családjával, barátaival. Az esemény egy aerobicos bemelegítéssel kezdődik, hogy mindenki fel tudjon készülni az előtte álló akadályokra és épségben beérjen a célba. A versenyen bárki részt vehet, aki idén betölti a 6. életévét és magassága eléri a 120 cm-t, azonban biztonsági okokból a 9. életévüket be nem töltött fiatalok csak felnőtt kíséretében futhatnak.

Móka lehet a futás
Fotó: crazy5k-sprint.com

Akkor sem kell csüggedni, ha valaki nem szeret futni, ugyanis a távot sétálva is lehet teljesíteni. A szervezők arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy a verseny alatt mindenki biztonságban érezze magát, ugyanis 500 főnél több sportoló nem fog egyidejűleg a pályán tartózkodni. A nézőknek, akik nem indulnak, továbbra is kötelező a védettségi igazolvány!

Nevezni a https://crazy5k-sprint.com/ oldalon lehet. További információ a Crazy5K Sprint oldalon található.

Nevezési díj // határidők:

3.500 Ft – július 27.

4000 Ft – augusztus 10.

4.500 Ft – augusztus 23.

A helyszínen való nevezés csak korlátozott számban lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában