Futsal

2021.06.23. 20:11

Szerb válogatottal bővült a keret

Darko Ristic mellett egy újabb szerb válogatottsággal bíró és a világbajnokságra készülő kerettaggal bővül az SG Kecskemét Futsal együttese.

Kovács Nóra

Ninoslav Aleksic jövőre még jobb eredményt vár

Forrás: SG

A 26 esztendős játékos a Novi Pazar együttesétől érkezik Kecskemétre. Ninoslav Aleksic az előző szezonban 20 gólt jegyezhetett, csapata pedig az ezüstérmet kaparintotta meg. A futsalos 2019 óta tagja Szerbia válogatottjának. Az idén ősszel Litvániában rendezendő világbajnokságon is benne van a szerb keretben.

Darko Ristic barátomtól csupa jót hallottam a városról, a klubról, és nagyon szimpatikus volt az a filozófia, amit bemutatott a klubvezetés – mondta Ninoslav Aleksic.

– Több ajánlatom is volt, de úgy gondolom, hogy a legjobb döntést hoztam meg. A magyar bajnokság folyamatosan fejlődik, és így én is tudok. Minden erőmmel azon leszek, hogy az előttünk álló évadban még előrébb tudjunk végezni, és sok örömet szerezzünk szurkolóinknak.

Ninoslav Aleksic jövőre még jobb eredményt vár
Fotó: SG

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában