futsal

2021.06.11. 21:31

Aranyérmet kapott a kecskeméti futsal az U17-ben

Szerdán este került sor az aranyérmek átadására Kecskeméten az U17-es csapat számára, amely izgalmas véghajrában tudta megszerezni az aranyérmet.

Nyitray András

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Az SG Kecskemét Futsal sokat tett azért, hogy az utolsó kör után végül megszerezze a bajnoki címet, hiszen két fordulóval a vége előtt még a Gyulaházai Futsal vezette a tabellát. A rivális azonban hat siker után csak egy pontot szerzett a hajrában, ezeket a botlásokat viszont kihasználta a Kecskemét.

Az U17-es együttest két aktív játékos, a felnőttcsapat kapitánya, Mánya Szabolcs, valamint az egyik legrégebbi motoros, Móra Viktor vezetik.

– Már tavaly is együtt dolgoztam a csapat nagy részével az U15-ben. Ezek a srácok csatlakoztak a 2004-es születésű játékosokhoz, és már az ősz elején látszódott, hogy egy jó brigád alakulhat ki, és kemény munkával eredményesek is lehetünk. Az edzéseken egész évben nagy hangsúlyt fektettünk a támadásvezetésre, a rögzített szituációkra, ez a rúgott góljaink számában meg is látszott. Ami egy picit negatívum, hogy a sok rúgott gólhoz sok kapott gól is társult, ezen mindenképp javítanunk kell. A bajnokság hajrájában a Gyulaházával mentünk fej-fej mellett az első helyért, de a végelszámolásnál jobbnak bizonyultunk. Büszkeséggel tölt el, hogy a részese lehettem ennek a sikernek! Köszönöm a srácoknak az egész éves alázatos munkájukat! Köszönöm a szülőknek, akik segítették és támogatták a munkánkat! Köszönöm Mánya Szabinak, aki a tapasztalatával hozzájárult a csapat fejlődéséhez! Illetve köszönöm a klubnak, hogy biztosították számunkra a megfelelő feltételeket!

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában