Labdarúgás

2021.06.14. 06:55

Aláírtak a Lovas testvérek a Kécskéhez

Két fiatal tehetség írta alá élete első profi szerződését az NB II-be visszajutott Tiszakécskei LC felnőttcsapatánál.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Illusztráció

A saját nevelésű Lovas Andor és Lovas Zsombor 16 évesen lett a TLC profi labdarúgója – adta hírül a kécskei klub honlapja. A két testvér – egy rövid megszakítást leszámítva – óvodás kora óta a Tiszakécske VSE, illetve a Tiszakécskei LC kötelékébe tartozott, az elmúlt szezonban már be is mutatkoztak az egyesület első csapatában NB III-as mérkőzésen.

– Mindkét játékosunkban nagy potenciált látunk, akik a következő NB II-es bajnokságban is a csapatuk segítségére lehetnek – nyilatkozta a klub honlapjának Nyilas Elek, a Tiszakécskei LC szakmai igazgatója.

– Hosszabb távon is sok örömet okozhatnak majd a kécskei szurkolóknak. Ezért köszönet illeti a tiszakécskei utánpótlásban dolgozó szakembereket, hiszen ez a szerződéskötés az ő munkájuk eredménye. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy minél több helyi labdarúgó jusson el a TLC első csapatába. A Lovas testvérek példája jól mutatja, hogy tehetséggel, szorgalommal és megfelelő hozzáállással el lehet jutni a profi labdarúgás szintjére.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában