labdarúgás

2021.06.04. 09:58

A Honvédtól érkezik a KTE első igazolása

Megvan a KTE HUFBAU első nyári igazolása, Lukács Dániel személyében az NB I.-es Bp. Honvédtól igazoltak gyors támadót a kecskemétiek.

Nyitray András

Lukács Dániel a KTE HUFBAU első szerzeménye

Lukács Dániel több utánpótlás együttesben is megfordulva lett a Honvéd-MFA akadémistája 2014-ben, ahol nagyon gyorsan bemutatkozott a tartalékok közt is. Nem kellett sokat várni az élvonalbeli debütálásra sem, hiszen egy évvel később kétszer is pályára léphetett az NB I.-ben, ahol összesen 21 mérkőzésen 2 gólt szerzett a Honvéd színeiben. A tartalékok közt folyamatosan futballozott az élvonal mellett – illetve egy féléves tiszakécskei kölcsönjátéka is volt az NB II.-ben – a legutóbbi szezonban 13-szor talált be a kis Honvédban a harmadosztályban. A 25 esztendős játékos most végleg elhagyta a Honvédot a KTE kedvéért.

– Minél többet szeretnék játszani, támadóként sok gólt szeretnék szeretnék lőni. Emellett természetesen az a célom, hogy a csapatot minél jobb helyezéshez segítsem a szezon végén. Hat év után hagytam el a Honvédot, ebben voltak szép, illetve kevésbé szép időszakok is. Sajnos a legrosszabbkor voltam sérült, amikor éppen fiatalnak számítottam még, de ez már a múlt. Nagy örömmel érkeztem Kecskemétre, szeretnék most már itt bizonyítani – mondta Lukács Dániel.

Lukács Dániel a KTE HUFBAU első szerzeménye Fotó: Nyitray András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában