labdarúgás / galériával

2021.05.16. 14:16

Hazai gólzáport hozott a mizsei ifi mérkőzés

A 3. helyen álló Lajosmizse a tizenegy csapatos mezőnyben a 8. Nyárlőrincet fogadta hazai pályán, a megyei bajnokság ifjúsági bajnokságának az Északi csoportjában.

Vincze Miklós

A papírorma hazai győzelmet ígért a két csapat mérkőzésén, és ezt a papírformát kényelmesen hozta is a lajosmizsei csapat a Nyárlőrinccel szemben, amely cserejátékos nélkül volt kénytelen elutazni a mérkőzésre. Bő negyedóra elteltével már háromgólos előnyre tett szert a Lajosmizse, Kun Edvárd, Lovászi Ádám és Rigó Márk góljaival, a félidőre már féltucatnyi volt a két csapat között a különbség. Nagy fordulatot a második játékrész sem sejtetett, sőt, azt a játékrészt nyolc góllal nyerték meg Faragó Gyula tanítványai. A mérkőzésen a hazai Lovászi Ádám és Kiss Szabolcs mesterhármast szerzett.

Lajosmizsei VLC–Nyárlőrinci LSC 14–0 (6–0)

Lajosmizse, vezette: Csákó Patrik (Szabó Laura)

Lajosmizse: Obornyák – Kun, Szlávik (Erős 72.), Faragó (Radics 81.), Bujdosó (Szeibert 63.), Lovászi, Baranyi F., Kiss Szl., Csicsó (Baranyi A. 46.), Sipos, Rigó.

Nyárlőrinc: Koi – Bognár, Kiss T., Rimóczi, Rácz, Váradi, Balog, Medveczki, Polyák, Kaszala, Forgó.

Gól: Kun az 5., 51., Lovászi a 16., 19., 80., Rigó a 18., 57., Baranyi a 31., 83., Kiss Sz. a 44., 63., 90., Sipos a 81., Baranyi a 86. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában