futsal

2021.04.08. 11:38

Kiütéssel nyertek a Kistarcsa ellen a kecskemétiek

Az SG Kecskemét Futsal U17-es csapat a Kistarcsai VSC ellen játszott.

Kovács Nóra

Móra Viktor elégedett az eredménnyel

Forrás: ScoreGoal

Fotó: Reti Attila

 

Móra Viktor elégedett az eredménnyel
Fotó: ScoreGoal

Az SG Kecskemét Futsal U17-es csapata a Keleti csoport 11. fordulójában hazai pályán fogadta a Kistarcsai VSC-t. Mánya Szabolcs és Móra Viktor legénysége kiütéses győzelmet aratott.

Villámrajtot vettek a kecskemétiek, és 6–0-ra vezettek a nyolcadik percre. A vendégeknél Horváth Alex vette vállára csapatát, aki a 17. percben lőtte harmadik gólját, 7–3. Kajtár és Szabó a félidő hajrájában még kétszer megrezgette a vendéghálót, 9–3 volt az állás a félidőben.

A második játékrészben sem hagyott alább a kék oroszlánok küzdőszelleme, a 28. percre 11 gól lett a különbség, 14–3-ra vezetett a ScoreGoal. Horváth ezúttal is szépített. A pontot az i-re Szólát és Erhardt tette fel, akiknek a találataival kialakult a 17–5-ös végeredmény.

– Örülök a nagy különbségű győzelmünknek – nyilatkozta Móra Viktor, a Kecskemét U17-es csapatának edzője.

– Az ellenfél öt mezőnyjátékossal érkezett, és gyorsan a meccs elején megrúgtuk a góljainkat, amelyek döntőek voltak. Várható volt, hogy ki fognak fulladni a vendégek, és ezt mi további szép gólokkal használtuk ki. Öt meccsünk van hátra, és nem titkolt szándékunk, hogy megnyerjük a bajnokságot – mondta.

A Kecskemét 11 meccséből 9-et megnyert, így vezeti a Keleti csoport tabelláját öt mérkőzéssel a bajnokság vége előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában