labdarúgás / galériával

2021.04.25. 15:12

A hosszabbításban kapott ki Mizsén a Csólyospálos

A forduló előtt, a tizenegy csapatos mezőnyben, a 30 ponttal 3. helyen álló Lajosmizse a 18 ponttal a 8. Csólyospálost fogadta a Bács-Kiskun megyei U-19-es labdarúgó bajnokság Északi csoportjában.

Vincze Miklós

Két motivált edző motivált csapata futott ki a pályára vasárnap délelőtt Lajosmizsén, a Lázár Bence Sportcentrumban, és vívott egy mozgalmas, változatos, fordulatos, remek mérkőzést.

A találkozón Kun Márk révén a hazaiak szerezték meg a vezetést az első játékrész derekán, a vendégek a félidő hajrájában Bartha István révén egyenlítettek. Bartha István a második játékrészben a vezetést is megszerezte a Csólyospálosnak, a 64. percben alakította 1–2-re az állást, Kun Márk azonban négy percre rá egalizált.

Már-már úgy festett, hogy megosztoznak a csapatok a pontokon, hiszen már a rendes játékidő is letelt,

a hosszabbításban azonban egy felívelés utáni kipattanóból Baranyi Adrián közelről a vendégek kapujába találva a hazaiak javára döntötte el a mérkőzést, megszerezve csapatának a győzelmet, illetve az idei bajnokságban a lajosmizsei ifi századik gólját.

Jólesik majd a kései ebéd a mizsei ifjú labdarúgóknak, a csólyospálosiakat pedig az vigasztalhatja, hogy nem csak hogy egyenrangú ellenfelek voltak egy dobogós csapat otthonában, de egy kis szerencsével nem hogy pontot, de pontokat is szerezhettek volna úgy, hogy cserejátékosuk ezúttal nem is volt.

Lajosmizsei VLC–Csólyospálos FSE 3–2 (1–1)

Lajosmizse, vezette: Csákó Patrik, Kiss Sándor

Lajosmizse: Halmavánszki – Kun M., Baranyi A., Szlávik (Csicsó 46.), Faragó (Bognár 67.), Bujdosó, Lakatos, Kun E., Baranyi F., Kiss Sz. (Szeibert 90.), Rigó. Edző: Faragó Gyula.

Csólyospálos: Menyhárt – Szilágyi, Marton, Bartha, Szécsény, Simon, Éter, Szabó B., Kertész, Dóka, Lukács. Edző: Ábrahám-Furus Gergő.

Gól: Kun Márk a 23., 68., Baranyi A. a 92., illetve Bartja a 44., 66. percben.

Sárga lap: Rigó a 86., illetve Dóka a 78. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában