kosárlabda

2021.03.06. 07:00

Nagykőrös–Baja rangadóra készülnek a Piros csoportban

Szombaton a férfi kosárlabda NB I./B Piros csoportjában, a 23. fordulóban, a 9. helyen álló Nagykőrösi Sólymok KE a 10. Bajai Bácskát fogadja 17 órától a kiskunfélegyházi sportcsarnokban.

Kovács Nóra

A két csapat utoljára november végén mérkőzött meg egymással. Akkor idegenben a Nagykőrösi Sólymok 87–92-es győzelmet arattak, így a vezetőedzők most is kiélezett küzdelemre számítanak.

– A Baját sikerült idegenben legyőznünk – nyilatkozta Lakosa Zsolt, a Nagykőrösi Sólymok KE vezetőedzője.

– Az eddigi talán legnagyobb sikerünk volt az a mérkőzés. Bízom benne, hogy hasonló összeszedett játékkal és lelkesedéssel most is sikerül megnyerni a találkozót. A Baja rutinos játékosokkal rendelkezik, hasonló, mint nálunk a Sólymok felépítése is, emiatt egy szoros összecsapást várok.

Vasárnap a Bajai Bácska hosszabbításban győzte le a TF-et, szerda este pedig a MAFC ellen lépett pályára idegenben, ahol 83–76-os vereséget szenvedett.

– Azt szeretném, ha TF elleni küzdőszellemmel, és esetleg egy kissé jobb dobóformában játszanánk a Nagykőrös ellen – nyilatkozta Cservék Csaba, a Bajai Bácska FKE vezetőedzője.

– Győzni megyünk Kiskunfélegyházára, azonban majd meglátjuk, melyik arcunkat mutatjuk. Mindenképpen figyelnünk kell a védőlepattanóra, és ha a saját játékunkat a megfelelő ritmusban tudjuk játszani, akkor lesz esélyünk a Kőrös ellen.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában