úszás

2021.02.02. 13:07

Népes mezőny gyűlt össze az Aranyhomok Kupán

A járványügyi helyzet miatt egy év kihagyás után szervezhetett a BÁCSVÍZ KVSC egyesülete újra úszóversenyt: a X. Aranyhomok Kupát.

Vincze Miklós

A BÁCSVÍZ KVSC csapata

Forrás: Petőfi Népe

Népes és rangos mezőny gyűlt össze: 33 egyesület 641 versenyzője 2760 alkalommal rajtolt el. A verseny zárt körű volt és a szabályok betartásával zajlott. A csapatok pontversenyét és így az Aranyhomok-vándorkupát a BVSC-Zugló nyerte 1131 ponttal, a 2. helyen a Kőbánya Sport Club végzett 663 ponttal, az UTE lett a harmadik 401 ponttal.

Az egyéni versenyszámokban a BÁCSVÍZ KVSC versenyzői 14 dobogós helyezést – 5 arany-, 1 ezüst- és 8 bronzérmet – szereztek.

Aranyérmes lett a kecskemétiek közül Lajter Szabolcs, Mohay Janka, Czeglédi Kenéz, Czeglédi Diána és Szilvási-Hazag Aliz. Második helyen végzett Mészáros Dániel, a dobogó harmadik fokára pedig Garajszki Máté és Szalontai Roland állhatott fel. Pontszerzők: Pajor Franciska, Király Léna, Szabó Nóra, Bali Dorottya, Albert János, Osztényi Dániel, Szabó Levente, Csatári Nimród Bence, Gajári Márk, Kubi­csek Csenge. A felkészítő edzők – Nagy Zoltán, Bálint Zoltán és Bács Ferenc – joggal lehettek büszkék a tanítványaikra.

A BÁCSVÍZ KVSC csapata

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában