kosárlabda

2020.12.30. 07:00

Karanténba került a bajai férficsapat

Hétfőn koronavírus-tesztelésen vettek részt a csapat tagjai. A játékosok közül többnek is pozitívnak bizonyult a tesztje.

Vincze Miklós

Hosszú István (civilben)

Fotó: Pulai Zsóka

Ha okozott is korábban szívfájdalmat Baján, hogy a férfi NB I./B Piros csoportjában szereplő Bajai Bácska FKE idejekorán búcsúzott a Hepp Kupától azt követően, hogy az előző két esztendőben a négyes döntőig jutott, most már aligha bánják Baján, hogy a felnőttcsapat keretére nem várnak pluszfeladatok. Hétfőn ugyanis koronavírus-tesztelésen vettek részt a csapat tagjai, és a játékosok közül többnek is pozitívnak bizonyult a tesztje – tudtuk meg a Sugó-parti egyesület elnökétől, Hosszú Istvántól.

Januárban meglehetősen erős bajnoki sorozat várt volna a bajaiakra, kiemelten erős ellenfelekkel, ezen mérkőzések mindegyikét azonban most már biztosan később fogják lejátszani, hiszen azt, hogy a nemcsak kontaktszemélynek minősülő, hanem pozitívnak bizonyult játékosok mikorra állnak játékra készen, csak az utólagos, a karantént követő vizsgálatokat követően lehet megállapítani.

Hosszú István (civilben)
Fotó: Pulai Zsóka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában