Kézilabda

2020.11.28. 07:00

Életjelek a megyei kézilabdabajnokságból

A megyei bajnokságokat ugyan halasztották, a részt vevő csapatok azonban közös megegyezés alapján lejátszhatják egymással a bajnokijaikat, amennyiben mind a két fél kerete egészséges.

Vincze Miklós

A KHTK csapata az Euroscale-t fogadja szombaton

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Szentirmay Tamás

Ennek jegyében rendeztek meg csütörtökön egy igazi megyei rangadót, igaz, nem a megyei bajnokságban, hanem a női ifjúsági harmadosztály G csoportjában. Ebben a csoportban a mérkőzés előtt egyaránt öt-öt győzelemmel a Nemes­nádudvar és a Kiskunmajsa foglalta el az első és a második helyet, így aztán nem kis rangadónak számított a csütörtöki összecsapásuk Kiskunmajsán. A meccset követően aztán a helyezések nem változtak, a Nemesnádudvar maradt az éllovas, csak immáron hat mérkőzésből hat győzelem mutatóval, miután lelkes, jó játékkal – 16–12-es félidő után – 34–22 arányban sikerült legyőzniük a megyei riválist.

– Nagyon vártuk már a mérkőzést, ugyanis tavaly ősszel belefutottunk egy háromgólos vereségbe a majsaiakkal szemben, tavasszal pedig mire visszavágóra kerülhetett volna a sor, törölték a bajnokságot – nyilatkozta Tamasi Edit, a nádudvariak edzője. – Most azonban sikerült visszavágnunk, végig uralva a mérkőzést, magabiztos győzelmet arattunk. Fizikálisan és technikailag is jobbak voltunk – értékelt a nádudvari tréner.

Ezen a hétvégén megvívnak két megyei első osztályú bajnokit is, a férfiaknál három csapat játszik le két meccset. Szombaton a KHTK fogadja a kecskeméti Euroscale-t, vasárnap pedig újra az Euroscale játszik, ezúttal hazai pályán vív városi derbit a KTE U22-es gárdájával.

A KHTK csapata az Euroscale-t fogadja szombaton
Fotó: Szentirmay Tamás / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában