LABDARÚGÁS / GALÉRIA

2020.10.04. 16:48

Döntetlenül végződött a Kunszállás–KHTK II rangadó

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjának hetedik fordulójában a Kunszállás a Kiskunfélegyházi HTK II csapatát fogadta. A találkozó igazi rangadónak számított a két szomszédvár között.

Szentirmay Tamás

A mérkőzés ellenőre Mózes László volt, a szabályoknak megfelelően maszkot húzott mielőtt bement volna a sporttelepre. A hazaiak kezdték jobban a játékot, sorra vezették támadásaikat. Az első játékrész felében többet birtokolták a labdát, széleken próbálkoztak, de eredménytelenül.

Azután, ahogyan az lenni szokott, egy bal oldali beadás után Vincze rosszul ért a labdához, és az a saját kapujában kötött ki 0–1. A hazaiak azonban nem adták fel továbbra is próbálkoztak, és az első félidő hosszabbításában Polyák révén egyenlíteni tudtak 1–1. A második játékrészben is nagy küzdelem folyt a pályán, akadtak mind két részről próbálkozások, de gólt egyik csapat sem tudott elérni, így maradt a döntetlen.

Kunszállás–Kiskunfélegyházi HTK II 1–1 (1–1)

Kunszállás, 80 néző, vezette: Rabi József (Golovics Attila, Maron Renáta)

Kunszállás: Cseh A. – Fekete (Pálnok 15.), Polyák, Vincze, Hatvani, Szalai (Kertész G. 91.), Kertész Á., Jókai, Rádi, Balasi, Ficsór (Kádár 75.). Játékos-edző: Kertész Gábor

KHTK II: Magyar – Keresztesi, Bábi (Beregszászi 32.), Valkovics, Kadosa, Szab ó T. (Cseh D. 70.), Makány, Szabó A., Szalai, Polgár, Zs. Juhász (Páli 83.),

Edző: Lapsánszki Tamás

Gólszerző: Polyák 50., ill. Vincze (öngól 28.). Kiállítva: Szabó A. 83.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában