kézilabda

2020.08.16. 18:11

Gálázott a Messziben a KTE-Piroska szörp

Szűk egy hónappal a 2020/21-es kézilabda bajnokság rajtja előtt sorra játssza, és egyelőre nyeri is az előkészületi mérkőzéseket a KTE-Piroska szörp. Péntek este a szintén az NB I/B Keleti csoportjában szereplő Vecsés járt pórul a Messzi István sportcsarnokban, biztatóan népes számú szurkolótábor előtt.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Fotó: illusztráció

Pénteken este előkészületi mérkőzést vívott a férfi kézilabda NB I/B szeptember 11-i rajtára készülő KTE-Piroska szörp. A 2020/21-es idény kerete hivatalosan még nem alakult ki, hiszen a pályára lépett csapatban vannak olyan játékosok, akik elé még nem tették le a klub vezetői a szerződést, így aztán az aláírás sem száradhatott még meg rajta, az azonban máris megállapítható, hogy jó úton járnak a hírös városiak, mint ahogy az is, hogy a szurkolókra idén ősszel is számíthat a csapat, hiszen előkészületi mérkőzéshez képest igen szép számban látogattak ki a Messzi István sportcsarnokba.

Azok után, hogy szerdán egy meglehetősen kalandos kirándulás végén Ózdon győzött 31–28 arányban a továbbra is Bencze József irányította keret, péntek este valóságos gálát rendezve gázolt át a KTE-Piroska szörp a Vecsés csapatán, hiszen 22–10-es első félidő után 38–23-ra győzték le az észak-magyarországiakat. Mindkét gárda a kecskemétiek riválisa az NB I/B Keleti csoportjában.

Bencze József, a hazaiak vezetőedzője a lefújást követően kifejezte afelett érzett örömét, hogy a hazai drukkerek ilyen imponálóan szép számban voltak kíváncsiak a csapat első hazai mérkőzésére, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy érdemes a helyén kezelni az edzőmeccseket, hiszen a csapatépítés, a bajnokságra történő formába hozás időszakában a keretek a felkészülésük nem ugyanazon fázisában találkoznak. Ezzel együtt az első félidei helyzetkihasználással és azzal, hogy fiai végig domináltak a mérkőzésen, elégedett volt.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában