kosárlabda

2020.07.31. 18:37

Motivációt ad a fiatalszabály

Amióta Kecskeméten van, a KTE-Duna Aszfalt mostani keretét tartja a legerősebbnek Lukács Döme. A fiatal, 20 éves játékos már nagyon várja, hogy augusztus 10-én megkezdjék a felkészülést a 2020/2021-es szezonra.

Borbély Károly

Lukács Döme (labdával) napi két órát edzett, hogy a legjobb formában térjen vissza 

Fotó: Bús Csaba

A férfi élvonalban szereplő KTE-Duna Aszfalt fiatal játékosa, Lukács Döme a nyáron Budapesten készült, napi kétórás edzésekkel tartotta formában magát.

– Szerencsére tudtam teremben edzeni, napi két órát dolgoztam, hogy a legjobb formában tudjak visszaérkezni Kecskemétre. Sok dobógyakorlatot, labdás feladatot végeztem, és emellett az erőnléti tréningek sem maradtak el. Összességében úgy érzem, jól sikerült az egyéni feladatokat megoldani – mondta a ktekosar.hu portálnak a 20 éves játékos, aki sikeresen felvételizett az ELTE kosárlabda szakedzői képzésére.

– Nagyon boldog vagyok, hogy felvettek. Egyéni tanrenddel fogom majd végezni a képzést, így nem okoz gondot az edzések, meccsek és a tanulás összehangolása.

Cserkó Krisztián, Marko Djeraszimovics, Rast­ko Drami­csanin, Kara­hodzsics Kemal, Körmendi Bence, Kucsera Dániel, Chester Lewis, Lu­kács Döme, Nikola Peszakovics, Cleveland Thomas és Wittmann Krisztián. Jelenleg ők alkotják a 2020/2021-es idényre alakuló KTE keretét.

– Amióta Kecskeméten vagyok, szerintem ez lesz a legerősebb keretünk. Nagyon várom már, hogy elkezdjük az edzéseket, szeretném a legtöbbet hozzátenni a csapat teljesítményéhez – tette hozzá Lukács Döme, aki a fiatalszabály (az alapszakaszban az első félidőben legalább egy 23 évnél fiatalabb magyarnak végig a pályán kell lennie) miatt a korábbinál biztos több lehetőséget kap Váradi Kornél vezetőedző csapatában.

– Engem kifejezetten motivál, hogy megmutassam magam, úgyhogy a maximumot akarom az edzéseken és a meccseken is nyújtani. Nagy lehetőség ez a generációnk számára.

Lukács Döme (labdával) napi két órát edzett, hogy a legjobb formában térjen vissza
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában