LABDARÚGÁS

2020.07.27. 11:04

Jól sikerült az SC Hírös-Ép számára a főpróba

Szombaton a Pest megyei első osztályban szereplő Törteli SK vendégeként lépett pályára a Magyar Kupa sorozat előtti utolsó előkészületi találkozóján a megyei másodosztály Északi csoportjának a küzdelmeire készülő kecskeméti SC Hírös-Ép Egyesület, amely szombaton, a Magyar Kupa megyei első fordulójában már a Bácsalmási PVSE gárdáját fogadja tétmérkőzésen. 

Vincze Miklós

Új edzővel, Kitl Zoltánnal a kispadján és több új igazolással a soraiban az ősszel a Bács-Kiskun megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában szereplő SC Hírös-Épnek remekül sikerült a főpróba, ugyanis 1–0-s félidei vezetést követően 3–1 arányban győztek a Pest megyei teleülésen.

A lefújást követően Kitl Zoltán, a hírös városiak játékosedzője így értékelte a találkozót: – A felkészülés javában zajlik, ez volt az utolsó erőpróbánk a hazai kupamérkőzés előtt, de még formálódóban van a csapat. Meglehetősen nagy változásokon ment át a keret, hiszen próbáltunk fiatalítani a gárdán. Voltak távozóink, de úgy érzem, hogy a helyettük érkező fiatalok kellő potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy meghatározó kezdő játékosokká váljanak. Az elmúlt két hétben a gyakorlások során a védekezésé volt a főszerep, ezt a higgadt defenzív játékot kértem mindenkitől, amelyet ezen a mérkőzésen láttam. A csapatom által mutatott fiatalos lendület és a kellő alázat megfelelő képet adott az elmúlt két hét munkájáról. Külön ki szeretném emelni, hogy öt ifistával a sorainkban sikerült ilyen eredményt produkálni, ami bizakodásra ad okot. Mostantól csak a Magyar Kupára koncentrálunk és megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot, ahogyan ez a mai mérkőzésen is sikerült.

Törteli KSK–SC Hírös-Ép 1–3 (0–1)

Az SC HÍrös-Ép összeállítása: Borbély – Horváth, Dócs, Kiss, Botos (Farkas) – Faragó, Sudár (Szél), Rékasy, Kitl, Laczkó (Takács) – Lantos.

A kecskeméti gólszerzők: Faragó, Lantos, Szél

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában