röplabda

2020.03.27. 09:16

Pádár Krisztiánék hazatértek

Vasárnap felfüggesztették az orosz férfi élvonalbeli bajnokságot, a klubok hazaküldték játékosaikat. A Fakel Novij Urengoj együttesét erősítő Pádár Krisztiánnak és feleségének az utolsó pillanatban sikerült repülőre ülni és hazatérni Magyarországra.

Borbély Károly

Még nem tudni, hogy mikor játszhat újra orosz bajnokit Pádár Krisztián (háttal)

Fotó: AFP

Pádár Krisztián, a Kecskeméti RC-ben pallérozódó magyar válogatott játékos a Fakel Novij Urengoj együttes tagjaként Oroszországban várta az elmúlt héten a friss híreket annak kapcsán, hogy a koronavírus-járvány miként érinti az orosz férfi élvonalbeli bajnokságot.

Még nem tudni, hogy mikor játszhat újra orosz bajnokit Pádár Krisztián (háttal)
Fotó: AFPröp

Vasárnap aztán kiderült, hogy az orosz szövetség felfüggesztette a bajnokságot, a játékosokat pedig a klubok hazaküldték. Pádár és felesége annak idején autóval utazott ki, a visszatérés azonban gépkocsival a jelenlegi helyzetben lehetetlen lett volna. A feladóátló poszton szereplő ütőjátékos testvérétől, Pádár Viktóriától megtudtuk, hogy az utolsó pillanatban sikerült repülőre ülniük és szerda délután landolniuk Magyarországon, jelenleg otthoni karanténban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában