labdarúgás

2020.02.09. 18:19

Károly Bálint a KTE-ben folytatja

Az NB III. Közép csoportjában szereplő KTE-Hufbau leigazolta Károly Bálintot – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a kecskemetite.hu.

Borbély Károly

Fotó: kecskemetite.hu

A 27 esztendős, szélsőként és támadó középpályásként is bevethető játékos Keszthelyről indulva a ZTE és a Puskás Akadémia utánpótlásában pallérozódott, a felnőttek közt a 2012/2013-as szezonban mutatkozott be a Videoton NB III.-as csapatában, majd Felcsútra visszatérve három alkalommal az NB I.-ben is pályára lépett. A korábban Tiszakécskén is játszó labdarúgó legutóbb a Békéscsaba színeiben futballozott.

Fotó: kecskemetite.hu

– Szeretném beverekedni magam a kezdőbe és gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot. Sajnos Békéscsabán volt egy kulcscsonttörésem, emiatt nem jutottam annyi játéklehetőséghez, amennyihez szerettem volna, éppen ezért is éreztem jó döntésnek, hogy váltsak. Több poszton is bevethető vagyok, tudok játszani a széleken, de támadó középpályásként, irányítóként is otthonosan mozgok„ – mondta a szerződés aláírást követően Károly Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában