birkózás

2020.02.13. 07:00

Biztatóan kezdtek a kecskemétiek az év első versenyén

Fantasztikusan kezdték a Csepel-Pénzügyőr kecskeméti birkózópalántái az esztendőt az idei év első tétversenyén.

Vincze Miklós

Az idei évadot az elmúlt hétvégén a BVSC csarnokában kezdték meg a Horváth Gábor és Dajka Zsolt edzők által felkészített birkózók, ahol a diák I-es korosztályban azon területi döntők egyikét rendezték meg, amelyen ki lehet vívni a jogot az országos bajnokságon való szereplésre, míg a diák II-es korúaknak országos meghívásos versenyt rendeztek.

A Csepel-Pénzügyőr kecskeméti kis birkózói közül a diák I-es kategóriában Sallai Eliot arany-, Bakó Szebasztián ezüstérmet szerzett, Hornyák Zalán pedig a népes mezőnyben ötödik lett, így mindhárman bejutottak az országos döntőbe.

A diák II-es korú versenyzők közül Bognár Balázs arany-, Simon Zsombor, Móra Donát elsőévesként ezüst-, Borsos Koppány, Pető Joel szintén elsőévesként bronzérmet szerzett, Zsámboki Gábor pedig az ötödik helyet szerezte meg.

Mindannyian remek formában birkóztak, nagyszerű győzelmeket arattak, ami joggal tölti el optimizmussal a versenyzőket és edzőiket is az év többi versenyére nézve. Folytatás ezen a hétvégén, a kadett korosztály viadalaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában