labdarúgás

2019.12.10. 12:22

11-es párbaj lett a Vanó-csapat veszte

A hétvégén ötödik alkalommal rendezték meg a megyei amatőr válogatottak tornájának országos döntőjét, amelyben a négy területi döntőből továbbjutott győztes harcolt a nemzetközi tornára való kijutásért, köztük Bács-Kiskun megye legjobbjai. A csapatok szombat délután játszottak két elődöntőt, amelynek a veszteseire vasárnap bronzmeccs, a győzteseire pedig a döntő várt.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Illusztráció

A továbbjutási remények Vanó Sándor csapata számára már szombaton szertefoszlottak. Szoros, kőkemény mérkőzést vívtak megyénk fiai Veszprém megye válogatottjával. A találkozón a helyzeteket tekintve egy hajszállal a Bács-Kiskun megyei válogatott állt közelebb a győzelemhez, ám a rendes játékidőben nem esett gól, az azt követő 11-es párbajban pedig Veszprém megye csapata bizonyult jobbnak. Ők csak egyszer hibáztak, míg a Bács-Kiskun megyeiek kétszer.

Veszprém megye–Bács-Kiskun megye 0–0, 11-esekkel 4–3

Bács-Kiskun megye: Urlau­ber – Lajos, S. Juhász, Máruska (Szabó Zs.), Dostyicza (Kitl), Varga M., Nasz, Juhász (Gavula), Szabó Sz., Valkai.

Vasárnap Vanó Sándor csapata így a másik elődöntő vesztesével, Heves megye válogatottjával csapott össze a 3. helyért. A mérkőzésen hamar megszerezte a vezetést a Veszprém. A Bács-Kiskun megyei szakvezető hiába próbálkozott cserékkel reagálni, az első játékrész végén újra csak az ellenfél talált be, Dostyicza szépítő gólja pedig túl későn érkezett, így Heves Megye nyerte meg a bronzmeccset.

Heves megye–Bács-Kiskun megye 2–1 (2–0)

Bács-Kiskun: Eifert – Lajos, S. Juhász (Harnos), Dostyicza, Varga M., Torma (Szabó Zs.), Hegedűs (Zsoldos), Szabó Sz., Bozsik (Pintyi), Valkai, Antman (Gavula).V. M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában