uszonyosúszás

2019.11.29. 11:04

Nemzetközi uszonyosúszó-verseny lesz Kecskeméten

Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap rendezik meg a Fiatal Uszonyosúszók VI. Világtalálkozóját a Bácsvíz-KVSC búvárúszó-szakosztálya szervezésében, a Hírös Sport Nonprofit Kft. által üzemeltetett Kecskeméti Fürdőben.

Vincze Miklós

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő világtalálkozó célja a versenyzési lehetőség biztosítása a 2004-ben és az azelőtt született sportolók számára, ugyanis részükre nincs kiírva rangosabb nemzetközi verseny, amelyen megmérettethetnék magukat, míg a junior- és felnőtt­korosztályok számára minden évben rendeznek kontinens- vagy világbajnokságot.

Az évről évre egyre sikeresebb, hiszen egyre nagyobb mezőnyt vonzó, az ifjúsági, serdülő- és gyermekkorosztályokat érintő megmérettetésen a hazai legeredményesebb klubok mellett képviseltetni fogják magukat török, belga, francia, olasz, cseh, szlovák, horvát, orosz, fehérorosz és osztrák csapatok is. A résztvevők várható létszáma 250-300 főre tehető. A futamokra a Kecskeméti Fürdő 50 méteres versenymedencéjében kerül sor most szombaton délelőtt 9 és 12.30, délután 14 és 20 óra között, valamint vasárnap délelőtt 9 és 14 óra között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában