kerékpár

2019.10.02. 21:55

Három érmet hoztak a kecskeméti bringások

A kecskeméti országúti bringások egyik legjobban várt viadala minden évben a törökbálinti Riczu Imre-emlékverseny. A 6,5 kilométer hosszú, kihívásokkal teli körpályán zajló derbi a Szeleshát Birtok Kecskeméti ES és a VeloMelo+ bringásai számára az országúti idény zárása.

Borbély Károly

Csorba Bence (jobbra) a dobogó harmadik fokára állhatott

Az idei megméretésen a Szeleshát Birtok KES legeredményesebb versenyzője Csorba Bence volt, aki a harmadik helyen ért célba az U19-es mezőnyben. Zvekán Zsombor a tizenhetedik, Fábián Levente a huszadik lett, míg Csenki Csongor nagy tempónál a nyolcadik körben bukott, Gohér Mihály pedig technikai problémák miatt volt kénytelen feladni a versenyt.

Kádár-Németh Kristóf (U23) hatalmasat küzdve ötödik helyezett lett, akárcsak Kovács Tamás (Master 1).

Csorba Bence (jobbra) a dobogó harmadik fokára állhatott

A Master 4-esek viadalán érkezett az újabb kecskeméti érem, Hajagos István mindenkit maga mögé utasítva elhozta az aranyérmet.

A felnőttek versenyei mellett megrendezték a Kométa Tehetségkutató futamait is, ahol három kecskeméti gyermek képviselte Kecskemétet: Mirkóczki Áron, Mirkóczki Máté és Sáfár Lili. Mindegyikük kitett magáért, de végül Lili volt az, aki a dobogó harmadik fokára állhatott megszerezve a hírös városiak harmadik érmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában