labdarúgás - megye II.

2019.10.25. 12:54

Az éllovas Nemesnádudvarhoz utazik a hétvégén a Géderlak

Parádés program várja a hétvégén a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokságban a szurkolókat, megannyi érdekes összecsapás szerepel a programban délen, Északon a dobogós helyekért várható hatalmas csaták.

Vincze Miklós

Fotó: Vincze Miklós

A megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában az éllovas Nemesnádudvar, aki nyolc fordulón át száz százalékosan szerepelt, és csak a legutóbbi hétvégén veszített el két pontot, azt a Géderlakot fogadja hazai pályán, amely eddig kilenc mérkőzésen összesen negyvenhét gólt rúgott. hogy ki fog örülni a végén, az vasárnap kora délután derül ki, de hogy a semleges nézők jól járnak, az biztosra vehető. Akárcsak Baján, ahol az idén szeszélyesen szereplő, de bárkire bárhol veszélyes Borota vendégeskedik. Amennyiben képes Hercegszántón győzni, erősítheti a pozícióján az élbolyban a Kunbaja. Álljanak a tabella bármelyik helyén, egy Sükösd–Hajós és egy Dusnok–Érsekcsanád párosítás mindig kiszámíthatatlan csemege, amelyen lényegében nincsen papírforma.

Fotó: Vincze Miklós

Az Északi csoportban a múlt hétvégén az élre állt SC Hírös-Ép szeretné megtartani az éllovas pozícióját, ami nem lesz könnyű, hiszen Kovrig Ákos csapata Kiskunmajsára utazik, ahol senki sem mehet biztosra. Igazi futballcsemegének ígérkezik és szomszédvári rangadónak is számít a Pálmonostora kunszállási vendégszereplése. A hazaiak az elmúlt fordulóban pihentek, a pálmonostoriak viszont gólfesztivált rendeztek. Az előtte játszók eredményeinek a kedvező alakulása esetén a 3. helyre is előbbre léphet a Kerekegyháza második csapata, amennyiben képes győzni Izsákon. Az izsákiak azon lesznek, hogy ez ne valósuljon meg. Nem szándékos, de lassú elszakadást produkált a dobogótól az elmúlt fordulókban a Lakitelek, amely szeretné megfordítani a trendet, ehhez az egyre jobb formába lendülő Kiskunfélegyházi HTK II-t kellene legyőznie.

A kialakult szokástól eltérően nem vasárnap, hanem szombaton fogadja a Nyárlőrincet a Helvéciai SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában