labdarúgás - megye III.

2019.09.30. 11:36

Halason maradtak a pontok az alsóházi rangadón

A megye három Közép csoportjában a forduló előtt három pontos Kiskunhalasi Spartacus a két győzelemmel érkező Jászszentlászló csapatát fogadta. A mérkőzést a hazaiak nyerték, így pontszámban befogták a jászszentlászlóiakat.

Vincze Miklós

Az első félidőben nagy küzdelem folyt a pályán, gól azonban nem esett. Akkor még tartották magukat az erősen tartalékosan érkező vendégek. A második játékrészben aztán Nagy-Czirok már az 54. percben megszerezte a Halasnak a vezetést. Szűk negyed órával később Szűcs Patrik kettőre növelte a hazai előnyt, a 81. percben Modok pedig 3–0-ra alakította az állást, eldöntve a találkozót. A vendégek a 91. percben szépítettek, Barcsik Máté révén.

A Spartacus a 14 csapatos csoportban a 11., a Jászszentlászló pedig a 9. helyről várja a folytatást.

 

Kiskunhalasi Spartacus–Jászszentlászlói SE 3–1 (0–0)

Kiskunhalas, 50 néző, vezette: Tóth Róbert (Bán Kristóf, Biber Tamás)

Kiskunhalas: Várszegi – Modok, hirsch, Tóth A. (Molnár), Balázs, Csányi, Nagy-Czirok, Kitos (Koch), Nyúl, Krepsz. Játékosedző: Várszegi Csaba

Jászszentlászló: Bozóki – Varga V., Rokolya, Gál, Nagy A. (Barcsik Máté), Gera (Babucsik), Árvai, Kiss G., Tombácz, Judák, Berczeli (Barcsik Márk). Edző: Bereczki Dávid.

Gól: Nagy-Czirok 54., Szűcs 69., Modok 81., illetve Barcsik Máté 91.

Kiállítva: Berczeli a 92. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában