labdarúgás - megye II.

2019.09.14. 13:37

Dusnok–Sükösd derbit rendeznek délen

A megye kettő Déli csoportjában az éllovas Nemesnádudvar a Hercegszántót fogadja a győzelem reményében: nem lesz könnyű feladat.

Vincze Miklós

Jeszenszky Roland (BSK)

Forrás: Petőfi Népe

A másik százszázalékos, a Dunagyöngye a Mélykút vendége lesz, bravúr lenne, ha továbbra is hibátlan maradna a szeremlei brigád. Három mérkőzésen rúgott 15 góllal már második a Géderlak, a Hajóst fogadják. Kemény rangadó vár a 3. helyezett Kunbajára a Bácsborsód vendégeként. Pontlevonás miatt a tabellán immár mínusz két ponttal sereghajtó Dusnok a Sükösddel vív örökrangadót.

Jeszenszky Roland (BSK)
Fotó: Petőfi Népe

Északon szabadnapos az éllovas Kunszállás, Kertész Gáborék nem biztos, hogy örülnek a bajnoki szünetnek éppen most, amikor megy a szekér. Negyedik idegenbeli mérkőzését játssza a 2. helyen álló SC Hírös-Ép, a Kerekegyháza II. vendégei lesznek Kovrig Ákosék. Két ötvenszázalékos csapat találkozik Kiskunmajsán, minden bizonnyal szurkolói csemege lesz a háromesélyes találkozó. Győzelemmel nagyot léphet előre az Izsák, a Vasutas és a KHTK II., a Helvécia, a Tiszaalpár és a Nyárlőrinc ezt szeretné megakadályozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában