kosárlabda

2019.08.22. 10:23

Jó fizikai állapotban vannak a KTE-Duna Aszfalt játékosai

A KTE-Duna Aszfalt első osztályú férfi kosárlabda csapata Forray Gábor vezetésével gőzerővel készül a szeptember végi rajtra. Megérkezett a kerethez a csapat amerikai idegenlégiósa is.

Vincze Miklós

Hétfőn egy fővel gyarapodott a keret létszáma, hiszen akkor érkezett meg Obinna Oleka, a gárda amerikai légiósa Kecskemétre, és azonnal bekapcsolódott a munkába. Egyelőre még nem teljes intenzitással, hiszen még küzd az átállással.

Kedden szabadnapot kaptak a KTE-Duna Aszfalt játékosai, szerdán délelőtt viszont már a Messzi István Sportcsarnokban találkozott a csapat. A délelőtti foglalkozáson fizikai felmérések szerepeltek a programban, és a vezetőedző, Forray Gábor számára nagy örömöt okozott az, hogy mindegyik játékos eredménye jobb lett a tavalyinál.

– A szerda délelőtti edzésen laktát tesztet és fizikai felméréseket végeztünk a játékosokon a Polar-rendszer segítségével – nyilatkozta a tréner. – Az eredmények abszolút pozitívak voltak, maximálisan elégedett vagyok a látottakkal. Ez egyben az is jelenti, hogy a fiúk jól dolgoztak az eddigiekben. Már tíz napja zajlik a munka, előttünk áll még egy igen kemény időszak, a jövő héten pedig már edzőmérkőzést is játszunk.

Ezek is érdekelhetik