úszás

2019.07.03. 14:18

Blaszák Lilla Eb-bronzérmes lett

A kecskeméti lány a 4x100 méteres gyorsváltó tagjaként lett dobogós.

Vincze Miklós

A bal szélen Blaszák Lilla

Forrás: Petőfi Népe

Keretbe foglalta a BÁCSVÍZ KVSC két sportolója a 27. Uszonyos- és Búvárúszó Felnőtt Európa-bajnokságot: míg az első versenynapon Kocsis Marcell ezüstérmes lett a 4x100 méteres mix uszonyos gyorsváltó tagjaként, addig az utolsó napon Blaszák Lilla állhatott a dobogó harmadik fokára a 4x100 méteres női felszíni váltó tagjaként.

– Örülök, hogy mindkét sportolónk éremmel térhet haza, hiszen ebben az évben ez a legrangosabb versenyünk – értékelt Juhos Gergely szakosztályvezető. – Persze jó érzés, ha valaki jó időket úszik, megjavítja az egyéni eredményeit, de mégis egy érem teszi kézzel foghatóvá a sok befektetett munka, lemondás eredményes voltát. Főleg úgy figyelemre méltók ezek a sikerek, hogy Lilu még csak a második, Marci pedig az első évét tölti a felnőttmezőnyben. Bízom benne, hogy még sokszor láthatom őket úgy örülni, ahogy ott, a dobogón örültek, és hiszem, hogy ez jó iránymutatás lesz fiataljaink számára, akik előtt még nagy versenyek állnak.

A bal szélen Blaszák Lilla
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában