labdarúgás

2019.07.24. 11:18

A korosztályos válogatott Timári Norman Tiszakécskén folytatja

Korosztályos válogatott csatárt igazolt a Tiszakécske VSE. Az NB II.-es csapathoz a budapesti első osztályból érkezik Timári Norman.

Borbély Károly

Dugopolje 20190326 Labdarúgás 2019 U19 Európa bajnoki EB selejtezõ Elitkör Magyarország Németország Timári Norman

Forrás: Nemzeti Sport

Újabb játékost igazolt az NB II.-ben szereplő Duna Aszfalt Tiszakécske VSE. A klub tegnap jelentette be a honlapján, hogy szerződést kötött Timári Normannal. A csatár Kazincbarcikán kezdte a labdarúgó-pályafutását, majd 11 évesen a Puskás Akadémiához került, ahol hét évet töltött. Aztán az NB II.-es Cegléd, majd egy fél év után a budapesti első osztályban szereplő Kelen SC gárdájához csatlakozott. Ez egy rövid, de nagyon sikeres időszak volt a számára, hiszen megnyerték a bajnokságot és a Budapest Kupát.

– Mivel a BLSZ I.-ben játszottam, nem hittem volna, hogy NB II.-es csapat fog utánam érdeklődni. Számomra ez egy hatalmas lehetőség, hogy megmutassam, mire vagyok képes – nyilatkozta a tiszakecskefoci.hu portálnak Timári, aki U17-es Európa-bajnokságon szerepelhetett a válogatottal, és az U19-es elitkörön is ott volt a nemzeti csapatban, akkor már a Kelen SC labdarúgójaként.

– Számomra nagyon nagy elismerés, hogy 15 éves korom óta szerepelhettem a korosztályos válogatottakban, és továbbra is az a célom, hogy megkapjam a meghívót az U21-es magyar nemzeti csapatba is. Távlati célom, hogy a magyar felnőttválogatottba is eljussak. Egy futballistának az a legnagyobb büszkeség, amikor a hazáját képviselheti a címeres mezben. A Kécskénél pedig jó szezont szeretnék, olyat, amelyben eredményes vagyok, gólokat lövök és gólpasszokat adok – tette hozzá.

Dugopolje 20190326 Labdarúgás 2019 U19 Európa bajnoki EB selejtezõ Elitkör Magyarország Németország Timári Norman
Fotó: Nemzeti Sport

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában