röplabda

2019.06.19. 20:16

Nem változott a tulajdonos döntése a KRC-nél

Kádár Lászlótól megtudtuk: más egyesületek tárt karokkal várják tulajdonos társnak. A Kecskeméti RC játékosai a jövő hét elejéig türelemmel várnak.

Borbély Károly

A Kecskeméti RC játékosai a jövő hét elejéig türelemmel várnak

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

A férfi élvonalbeli bajnokság legutóbbi kiírásában negyedik helyen végzett, a Magyar Kupában aranyérmet szerzett HÉP-Kecskeméti RC klubelnöke, tulajdonosa, Kádár László múlt hét pénteken a klub honlapján a következőt tudatta: „Hosszas gondolkodás és több évnyi vívódás után úgy döntöttem, hogy a KRC-t nem kívánom indítani a 2019/2020-as magyar bajnokságban és kupában sem. Az ezt működtető kft. eladó lesz.„

Kádár László lapunk érdeklődésére akkor azt mondta, hogy nyolcvan százalékban végleges az elhatározása. Szerdán ismét megkerestük, arról érdeklődtünk, hogy néhány napot aludva változott-e a döntése.

– Változott, most már kilencven százalék, hogy kivonulok a röplabdából. A sportból azonban nem biztos, több helyről kerestek, nem csak röplabda kluboktól, hanem más labdajátékot űző egyesületektől is, hogy tárt karokkal várnak tulajdonos társnak – mondta.

Breszkó András, a klubot működtető Kft. ügyvezetője türelemre intette a csapat játékosait, a szakmai stábot.

– Várhatóan hétfőn Kecskeméten lesz Kádár úr, és akkor leülünk megbeszélni a csapat jövőjét. Addig én sem tudok többet mondani, kicsi türelmet kérek még – vélekedett.

– Muszáj, hogy türelmesek legyünk, mást nem nagyon tudunk tenni – ezt már Krupánszki Olivér csapatkapitány nyilatkozta. – Én még a tulajdonossal nem beszéltem, a megjelent cikkekből tudtam meg a történteket. Több csapattársammal is felvettem a kapcsolatot, és azon a véleményen vagyunk, hogy ezen a héten még várunk, aztán leülünk a vezetőkkel megbeszélni a hogyan továbbot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában