röplabda

2019.06.25. 20:16

Él a remény a KRC-nél

A Kecskeméti RC-nél eldőlt, hogy Kádár László, a klub tulajdonosa, elnöke kiszáll a röplabdából. A hírös városi gárdánál gőzerővel keresik az utódját.

Borbély Károly

A kecskeméti drukkerek az idén Magyar Kupa győzelemnek örülhettek

Fotó: Bús Csaba

Mint azt korábban megírtuk, a férfi élvonalbeli bajnokság legutóbbi kiírásában negyedik helyen végzett, a Magyar Kupában aranyérmet szerzett HÉP-Kecskeméti RC klubelnöke, tulajdonosa, Kádár László június 14-én pénteken a klub honlapján a következőt tudatta: „Hosszas gondolkodás és több évnyi vívódás után úgy döntöttem, hogy a KRC-t nem kívánom indítani a 2019/2020-as magyar bajnokságban és kupában sem. Az ezt működtető kft. eladó lesz.„

Kádár László hírportálunk érdeklődésére akkor azt mondta, hogy nyolcvan százalékban végleges az elhatározása. Múlt hét szerdán ismét megkerestük, arról érdeklődtünk, hogy néhány napot aludva változott-e a döntése.

„Változott, most már kilencven százalék, hogy kivonulok a röplabdából„ – volt az akkori felelet.

A kecskeméti drukkerek az idén Magyar Kupa győzelemnek örülhettek
Fotó: Bús Csaba

Hétfőn este pedig végleg eldőlt, hogy Kádár László kiszáll a röplabdából – tudtuk meg a KRC-t működtető Kft. ügyvezetőjétől, Breszkó Andrástól.

– Nagyüzemben keressük az új tulajdonost, vannak biztató jelek. Az idő sürget bennünket, július 15-én ugyanis lejár a nevezési határidő. Remélem, mihamarabb felszáll a füst és bejelenthetjük, hogy indul a csapat a bajnokságban és a Magyar Kupában. A szakmai stábtól és a játékosoktól kértem még egy kis türelmet – mondta Breszkó András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában