úszás

2018.11.29. 10:51

A VII. Naturtex-kupán remekül szerepeltek a halasi és a kecskeméti versenyzők

A Hódmezővásárhelyen rendezett VII. Naturtex-kupán negyvenhét egyesület hétszáz versenyzője vett részt. A maratonira sikerült kétnapos megmérettetésen több mint háromezer rajtot regisztráltak.

PN

Kiss Virág a kiskunhalasiak legjobbja a felkészítő edzőkkel

Forrás: Petőfi Népe

A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület versenyzői remek eredményekkel, egyéni csúcsokkal zárták a vásárhelyi viadalt. Novotny Attila és Csontos Kristóf tanítványai tizennégy dobogós és huszonhárom pontszerző helyezést értek el.

Juhász Janka két arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szerzett. Varga Kata egyszer a dobogó második, egyszer a harmadik fokára állhatott. Fülöp Bianka egy bronzzal gazdagította éremgyűjteményét. Négy aranyérmével Kiss Virág lett a kiskunhalasi csapat legeredményesebb úszója.

Kiss Virág a kiskunhalasiak legjobbja a felkészítő edzőkkel
Fotó: Petőfi Népe

A vásárhelyi viadalon ott voltak a Bácsvíz-KVSC versenyzői is, akik százharminc egyéni csúcsot állítottak fel. A Nagy Zoltán és Bálint Zoltán edzők által felkészített hírös városiak közül tizennégyen szereztek érmet. Pajor Franciska három arany- és három ezüstérmet szerzett. Czeglédi Kenéz kétszer első, egyszer-egyszer második és harmadik helyen ért célba. Mohay Janka két aranyérmet nyert, Mozsárik Levente egyet a két második és két harmadik helye mellé. Czeglédi Diána egyszer csapott elsőként a célba, míg egyszer másodikként, háromszor harmadikként. Pap Kata és Kosztolányi Anna egyszer állhatott a dobogó legfelső fokára. Szilvási-Hazag Aliz kétszer lett második, Kis Bencének egy második és egy harmadik hely jutott. Tóth Molli és Garajszki Máté egy ezüstérmet szerzett, utóbbi két bronzérmet is hazavihetett. Szabó Nóra kétszer csapott célba harmadikként, míg Gajári Márk és Albert János egyszer-egyszer.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában