Labdarúgás

2018.10.05. 11:35

Mutatjuk megyénk hétvégi fociprogramját

A hétvégén a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában a 9., az Északi csoportjában a 7. forduló mérkőzéseit vívják meg.

Vincze Miklós

A megye kettő Déli csoportjában a dobogósoknak a szokásosnál nehezebb dolguk lesz a hétvégén. A két, még mindig hibátlan Géderlak és Dusnok idegenbe látogat. A Géderlak Borotán vendégszerepel, ahol melege lehet, ha a lelkes hazai közönség előtt kijön a hazaiaknak a lépés, a Dusnoknak sem lesz könnyebb dolga Érsekcsanádon. A Mélykút vamaleiykük botlása esetén közelebb lopózhat a dobogó második fokához, ehhez a Tompát kellene legyőznie hazai pályán. Minden bizonyára nenéz dolga lesz a Kunbajának Hajóson.

Az Északi csoportban ezen a hétvégén és a jövő hétvégén is komoly rangadót vív a Kerekegyháza. Most vasárnap az SC Hírös-Épnél vendégeskednek, a jövő hétvégén pedig a vesztett pontok tekintetében az élen társbérlő Kecskeméti LC-t fogadják. Most vasárnap Kovrig Ákosék felzárkózásra használnák ki a mérkőzést. Esélyes hazai pályán a KLC a Nyárlőrinc vendéglátójaként, a Félegyháza pedig kiköszörülné a múlt héten esett csorbát, de nem lesz könnyű dolga, mert ezt a Pálmonostora elleni szomszédvári rangadón kell megtennie.

Szombat, 15.00

MEGYE II. Dél: Felsőszentiván–Bajaszentistván, HÍD SC–Bácsborsód.

MEGYE II. ÉSZAK: Pálmonostora–KHTK II., Hetényegyháza–Helvéciai SE, SC Hírös-Ép–Kerekegyháza, Tiszaalpár–Kunszállás, Vasutas SK–Izsák

MEGYE III. DÉL: Kunfehértó–Madaras, Vaskút–Szilády RFC, Bácsbokod–Kelebiai II.

MEGYE III. ÉSZAK: Tiszaug–Fülöpszállás, Orgovány–Ballószög, Ladánybene–Soltszentimre.

MEGYE III. KÖZÉP: Vadkert FC–Csólyospálos, Kiskőrös II.–Bócsa, Szank–Jászszentlászló, Kecel Senior FC–Kaskantyú.

MEGYE III. NYUGAT: Dunapataj–Fajsz, Szentmárton–Szakmár, Uszód–Dunavecse

Vasárnap 14.30

NB III. Közép csoport: Iváncsa KSE–KEcskeméti TE

vasárnap 15.00

Megye II. Dél: Hercegszántó–Sükösd, Hajós–Kunbaja, Mélykút–Tompa, Érsekcsanád–Dusnok, Borota–Géderlak, Szeremle–Nemesnádudvar.

MEGYE II. ÉSZAK: Lakitelek–Kiskunmajsa, Kecskeméti LC–Nyárlőrinc

MEGYE III. DÉL: Kisszállás–Rém, Tataháza–Öregcsertő, Dunafalva SE–Gara

MEGYE III. ÉSZAK: Kerekegyházi SE II.–Jakabszállás KSE, Ágasegyháza–Városföld, Helvéciai VSE–Bugac KSE, Jakabszállási BLC–Fülöpjakab

MEGYE III. KÖZÉP: Tabdi–Tázlár, Császártöltés–Akasztó II.

MEGYE III. NYUGAT: Tass –Dunaszentbenedek. Főnix SE Foktő–Bátya, Apostag–Solt, Homokmégy KSE–Miklósi GYFE.

vasárnap 17.00

merkanti. bank liga NB II. ETO FC Győr–Duna Aszfalt TVSE, Győr

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában