kosárlabda

2018.09.10. 08:49

Ünnepélyes évnyitó

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia szombati évnyitójának legmeghatóbb pillanata az volt, amikor az idény nyolcvanéves idősebb Kégel Tamást köszöntötték és a sportakadémia lelátóin ülők hangosan énekelték a Happy birthday to you című dalt. A fiúszakág vezetője ajándékul egy 80-as mezt kapott, a kollégák aláírásával.

Borbély Károly

A köszöntés előtt és után azonban történt sok minden az idén hatodik évadát kezdő, huszonkét csapattal büszkélkedő Mercedes-KA ünnepélyes évnyitóján. Ivkovicsné Béres Tímea igazgató ismertette a legutóbbi szezon kiemelkedő eredményeit, valamint díjat adott át a 2017/2018-as idényben legjobb munkatársnak. Az idén ezt a címet Gere­benné Bresák Zita edző érdemelte ki.

Ivkovicsné köszöntötte a Mercedes-KA Társadalmi Tanácsadó Testületének új tagját, Mikulás Ferencet, a Kecskeméti Rajzfilmstúdió vezetőjét.

Az évnyitón írta alá élete első felnőttszerződését Tasi Rebeka és Huszka Dániel, előbbi a Kecskeméti KC csapatánál, utóbbi a KTE-Duna Aszfaltnál folytatja a jövőben.

A szezon most is jelképes labdafeldobással kezdődött, ezt a névadó Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. képviseletében Schvéder Péter végezte el.

 

Kégel Tamás az idén ünnepelte nyolcvanadik születésnapját

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában